Monday, June 7, 2010

Geram

ishhhh geram tol lahh malam nie...parent eizz ajak gi KL Sentral..(entah buang tebiat) apelah parent eizz nk gi KL Sentral malam malam nie ..kisah nye berbunyi mcm ini...jam dh menunjukan kul 7 malam...parent eizz ajak gi kl sentral..ok agy ahhh..tpi yang x leh tahan nye tu bukan nye naik kete ! nie x kena naik train....korang tau jelah eizz nie kan x suke sangat naik train nie...selesa tu memang selesa..tpi bilerr smpai je kat station serdang...ada lah sekumpulan mamat mamat yang berbau aneh nie dtg..korang tau tau jelah (bangla n indon)...dh lah berbau pastu ckp x henti henti lak tu...nasib baiklah ujan kt luar sana tu,klau x dh lame aq campak kan sowang sowang kt luar..(mcm berani)..nasib smpai midvalley mamat mamat nie turun...aman skit....smpai je kt Kl Sentral...mak eizz terus gi kaunter (AIR ASIA) huhuhu...rupe rupe nyerr nmak aq nie nk gi bercuti rupenya...huhuhu o0o0o0 ye bwu eizz ingat post aritu kan eizz ade ckp yang percutian eizz di langkawi...baru eizz teringat..maybe sbb tulah kot mk eizz gi kt situ cooz nk ambik tiket flight..so kenelah ikut peraturan yang ditetapkan...(BERATUR)..Huhuhuhu..sianya mak eizz....nk di jadika cite smpai jew giliran mak eizz owg kt situ leh ckp mcm nie 'maaf ehh puan arini kaunter hanya jual tiket terhad hanya untuk 80 orang sahaja'mak saper yang x angin dengar mcm tu...dh lah dtg jauh jauh pastu kena tempuh ujan lebat agy...so conclusion jangan lah kite lewat membeli tiket..

No comments: