Monday, July 12, 2010

Al - Kisah Di Pulau Langkawi

Dalam kapal Terbang menuju ke Pulau Langkawi





Korang sume sorry ehh coz dh lame x upload gambar gambar mase kat langkawi aritu....
Eizz bukanya apew !
cuma BZ jew..
yelah dgn kerja kerja kursus yang cikgu bagi kat skolah...
Tahun nie kan Eizz PMR !
so berat skitlah keje bloging bloging !
huhuhuhuhuhu !
Entri kali nie Eizz tunjukan gambar je dulu !
nnti klau ade mase lapang Eizz ceritakan pengalaman Eizz semasa Bercuti Di sana !


Mas Pilihan Hatiku


[Makam Mahsuri] mama kata abah generasi ke 12 ????

Mama kata die Happy coz Dpt b'gambar dgn generasi mahsuri yang ke 12 !



Ceh Ceh Cover cun ke mama !


Yang nie x bleh bla ! kakak A.K.A si perasan hahahah ! dengan patung pon jadi !
Dan Gambar yang Terakhir nie lak Mase kitaorang kat Pantai !
abah and mama malu malu xnk ambil gambar !
konon konon nye ....kitaorang nie paparazi !
siap dieorang leh kata pew ???
no camera ! no camera ! please
hello korang ingat korang artis kew ....
kalau artis pon mesti tak di iktiraf !
hahahahhaha....
Kanak kanak Ribena !
Okay lah maybe sampai di sini jew kot !
Eizz sudahi dengan serangkap pantun !

Kalau ada sumur diladang ,
Boleh kita menumpang mandi ,
Kalau ada umur yang panjang ,
Boleh kita berjumpa lagi .


.....wasalam..... 

4 comments:

cik ena merduwaty said...

best nyer bercuti..hehe..=)

Ezad Izzuddin said...

huhuhu...best lag gak ...

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

sweet kamu.. laahh.. adik nurul rupenye.. ^__^

Ezad Izzuddin said...

hahaha....yup....