Sunday, August 22, 2010

Before Trial Exam





Mai mai rapat sini 
joyah .. mak bedah ..
nk story telling nie !
Entry kali ini chek nak habak mai psal before chek trial exam !

firstly 
cikgu bgitahu exam trial start minggu depan
bilerrr dapat tahu jew exam trial nk start
chek rase nak meraung jew !
yelahhh 
last sekali chek ambik paper awam mase time kecik kecik dulu
alaaaaaa apa tu nama die !
a'aha UPSR
mase tu xtau apeape agy so x takut ane pon..

But PMR nie
chek takut sangat !
Gementar pon ade !

Chek pon apa agy amik sume buku buku latihan yang mama chek belikan !
chek terus buat ....
hahhahaa 
(kantoi bru nak wat latihan yang mama belika)
chek wat subjek subjek yang memeningkan kepala dulu 
Example
Sejarah, Mathematic and Geo 
(merujuk kepada gambar diatas)

NOTE : BD105KO60 (Anka giliran chek mase ambik paper aritu)


2 comments:

AiN Z said...

oooo, baru 15 tahun ye.. hhehehe.. suka study last minute eh? sama lah mcm adik kak ain yg sorg ni, baya awak jgk..

apa-apa pun, good luck okey.. ^.^

Ezad Izzuddin said...

huhuhu yekew...saya memang dh biasa study last last minit mcm nie ...dh terbiasa