Saturday, August 7, 2010

Friend's Forever

Entry kali nie aq nk intro skit mengenai kesemua rakan rakan aq yang membuat aq happy selalu !

Firstly 

Izzan Salwana


thankzzz ahhh 
cozz wat aq kadang kadang tergelak dengan mulut kau yang becok tu !
huhuhuhu
Aq rase klau xde kau kt class memang sunyi gilerrr ahhh !

secondly

Noorsolihatul silsilah


klau korang nak tahu !
satu satu nyerr nama budak perempuan yang aq boleh hafal dgn laju !
contohnyerr 
Noorsolihatul silsilah binti mohd fadhil azmi
Bagi aq nama die nie unik sekali !
lain dari yang lain 
Then
klau korang nak tau !
die nie ade name samaran au !
kitaorang suke pnggil die KEREMPENG DAN CIK LEHA
huhuhuhuhu
funny kan name tu !
Btw die lah fwen yang pling aq sayang gilerrr BABI 
hahahah...

Thirdly

Eric Leaw Khen How


Satu satu nyerrr pelajar cina yang pling lame aq kenal !
kalau x silap aq i know he since standard 5.
huhuhu
lama kan !
sekarang pon die dh jadi besfriend aq !
x caye ??
emmmmmmm
x caye sudah ....
kat class, aq dgn die duk sebelah sebelah jew tau !
klau korang nk tau, die nie BAIK gilerr babi ....
sebab tu rahsia aq sume die tau 
and
rahsia die lak aq tau !
hahahha

Sebenarnya ada ramai agy kawan kawan aq yang buat aq happy
kalau nak tulis pon aq rase seminggu x abis ...
so aq bagi name jelah 
Anis, zairin, amira, nabila, chin, fatin,
syamil, ikmal, zul, cumi, apoi 
ramai agy lah....

hopefully korang x lupa aq 
Friend's Forever


- Copyright by Ezad -


1 comment:

Izzat Hafiz said...

http://izzathafiz.blogspot.com/


follow