Monday, November 1, 2010

1 November 2010

Sorry guys coz dh lame x update..emmmm xde news lah hahha...Arini aq nk cite something kat korang nie...Al kisah ..sudah menjadi rutin kebiasaan aq bangun lambat ...( kantoi ) hahha..arini first november ..perghhh mengeliatt doe nk bngun gi sekolah...hhaa ! but aq tetap bngun nk gi sekolah...( terpaksa )
kalau korang nk tahu bosan doe kat skolah xde wat pape ...sbb tu aq xnk gi skolah ...emmmmm okay okay then sambung cite balik...pagi pagi lagi bapak aq dh anta gi skolah..perghhh memang bosan ahh duk sorang jew kat pondok tu ....nak wat mcmne lagi..ishhhh (nasib nasib)....then aq tnggu member member aq datang...perghhhh sume yg ckp nk dtg skolah xde dtg skolah...menyirap jewww... sabar ezad sabar !
okay nasib syamil datang ...then kebiasannya member aq nuh dtg awal ..nie xdtg dtg agy...aq suruh syamil kol die....korang nk tahu ape jadi lepas syamil kol die....hahhahhah...klau korang nk tahu member aq nie baru bngun tido ...perghhhh dh kul 7.20 pgi...bru nk bngun...hahhah..then seperti biasa beratur kat tapak perhimpunan coz ari isnin rite perhimpunan rasmi ! nasib dak laki class aq dtg ...klau x aq sorang jelah...
then kul 8.00 pagi mcmtu naik dewan ...tgk budak class amanah ngan amal berlatih drama..Sumpa Bosan Giler !..member aq sume kuarkan fon..babik kalau aq tahu aq bawak ...then x tahu nk wat pape kita orang pinjam kad UNO kat dak india ....hahaha sumpa lawak gilerrr...mcm dak kecik rite main kad uno nie...
 then kitaorang pon main...smpai rehat x abis agy ! hahahah...after rehat dlm kul 11 pgi mcmtu naik dewan lik coz dgr dak dak yg masuk pertandingan mendelklamasikan sajak n syair also drama ..( betul kew aq eja )..
sumpa bosan doe tgk dorang ..actually kitaorang bukannya tgk sgt dieorang bertanding..hahahha kita orang smbung lik main kad uno ..hahhahaha...jahat kan ! ! ! klau korang nk tahu kitaorang main kat uno tu sampai balik ..hahhahah...memang bosan gilerr doe kat skolah arini !...nasib ade  kad UNO..


*esok smpai ahad minggu depan aq cuti ..hahahah *

No comments: