Thursday, November 18, 2010

Berjalan Di Ptg Raya Korban

17 November 2010
Selamat Pagi readers ~ post saya kali ini tiada lagi sedih sedih dan badMood !
Oke berbalik kepada tujuan saya untuk share dengan korang post arini.
Semalam seperti yang semua tahu Hari Raya Aidiladha kan .
so post saya arini ade kena mengena dengan aidiladha.

Al-kisah 
semalam pagi pagi lagi kena bangun coz semayang raya 
klau x kena tinggal
so lepas jew semayang raya terus blk rumah 
dengan hati yang gumbira dan happy *sama je kan 
after 10 minutes from masjid 
kitaorang pon smpai kat umah 
pergh dari luar dh bau masakan mak aq.
nak aq list kan sume makanan*cewahh menunjuk
   oke oke 
Nasi Impit + Kuah Lodeh + Sambal Udang + Rendang Ayam + Kari Daging 
hurmmm sedap kan..
hahahhahahahaha
alamat bertambah lah berat badan aq bulan nie..

After makan 
kita orang x beraya pon mcm sesetengah keluarga 
hahahahaha
aq satu family terus gi Nilai 3 
coz my mom nk cri bunga untuk hias kat klinik baru die..
x penah ek buat orang ptg raya gi Nilai 3
smpai jew kat nilai 
sumpa lengang gilerr 
perghhh my mom said klau mcm nie setiap ari kan bgus 
hahah aq ngan kakak aq diam jew ..

Then after my mom bought flower 
My father drove a car trus gi makan 
perghhhh memang dh lapar gilerrr
mcm tahu tahu jew bapak aq nie..

Then tgk jam dh lewat 
around 6.00 pm 
aq seboleh boleh nak balik then my mom said to my father 
balik lah bang ..adik dh naik angin dh tu..
hahha klau korang nk tahu tu lah perangai aq sebenar 
panas baran ! ! !

Sampai jew rumah dlm pukul 7.15 pm 
then terus gi biik air ambik wuduk 
after semayang maghrib
mcm biasa update Facebook n Blog ..
also watching Tv
my father said mlm nie ade cite best ..
haha best apew cite sume mcm %$#%^

oke oke
that all for my story to post 
" Assalamualaikum "

2 comments:

AiN Z said...

salam aidiladha :)

masa semalam.. kak ain just makan nasi impit dgn kuah kacang.. hahhaa.. sedap gila..

nilai tu macam hari2 je lengang.. sebab ramai org masuk pun time raya kan? hehhe

Ezad Izzuddin said...

salam aidiladha :

mesti best kan time raye semalam ..huhuhuhu

nilat 3 ..OMG ! memang lengang gilerr kak ...x caye cuba akak gi time raye..huhuh