Thursday, November 11, 2010

Jamuan Akhir Tahun Post PMR - Kenangan 2008 -2010

 
10 November 2010
Ari yang x dapat aq lupakan ..aq rindu kat korang semua..waaaaaaaa...( menangis ) ...Aku akan sentiasa ingat korang sampai bilerr ..korang datang dalam hati aq dengan gembira ..dan aku xnk korang keluar dri hati aq dengan penuh tangisan....hurmmmmm sedih doe..maybe semalam ari terakhir aq dengan korang ...tahun depan aq pindah ..maybe x leh jumpa mcm dulu dulu lagi...now baru aq sedar erti kesahabatan ...dulu aq alpa aku sering salahkan korang ...semalam korang baru jew sedarkan aq dari ke alpaan itu...korang memang the best in the world especially izzan , anis , soleha n semuannya lah...kalau korang xde aq xtau ape dh jadi ngan aq skunk nie...thankzz korang...

selama tiga tahun kita menjalani sesi pembelajaran bersama...gelak tawa bersama sedih bersama n sharing feeling bersama...aq rindu korang ....now semuanya hanya tinggal kenangan ! ! ! kenangan yg hanya dapat mengalirkan air mata dan kegembiraan ...kenangan itu hanya boleh di simpan di ingatan serta di hati..akan ku ingat semuan kenangan kenangan kite bersama ..

SMK KAJANG UTAMA 
Banyak kenangan kat sekolah nie..hahaha kalau aq tulis pon maybe sampai esok pagi..hahhahah..sejak aq form 1 sampai form 3 ....memang bnyak kenangan yg aq alami kat sini....kenangan pahit serta manis...

CIKGU-CIKGU
Maaf jika selama nie pelajar yg bernama Izzat Hafizzuddin Akmal selalu membuat kesalahan terhadap cikgu cikgu semua...maybe cikgu penah kesal dengan sikap saya...tapi saya berjanji saya akan menjadi orang yg berguna satu hari nnti...Itu janji saya pada cikgu semua..

CLASSMATE 1,2,3 ADIL
Maaf andai aq ade wat salah kat korang selama 3 tahun berturut turut nie...hope korang dapat maaf kan aq...aq tau aq bnyak salah kat korang ..especially dak pempuan ...aq mintak maaf sesangat....

IZZAN
Izzan maaf kan jika aq ade wat salah kat kau selama nie..maybe aq ade terlepas cakap kew yg membuatkan ko terase ati...aq mintak maaf sesangat...dlm bnyak bnyak kwan kau lah kwan aq yg paling suke berkawan sbb kau selalu wat aq gelak besar...

ANIS
anis..satu jew nasihat aq jage atta elok elok..aq tahu die lelaki yg baik n setia untuk kau ...sejak aq kenal die..aq dapat lihat keikhlasan die kat kau...ingat jage die leklok...ka kawan paling the best...

SOLIHA
soliha kaulah kawan yg pling lame aq kenal since sejak darjah 4 lagi...segala rajsia kau aq tau...hahah...now susah aq nk lupakan kenangan dengan kau..maybe kau kawan aq yang pling cute sekali kot.hahahah kidding..

ZAIRIN & AMIRA 
aq kenal korang mase form 1....korang selalu wat aq heppy ..aq x nk korang lupakan aq kalau aq dh pindah nnti...

DAK LELAKI CLASS 1,2,3 ADIL
satu jew aq nk kate..korang memang terbaik doe....aq xkn lupakan kenangan bersame korang smpai bile bile..tanpa korang hidup aq x hepy...thankzz guys...

"korang semua memang terbaik doe...aq akan ingat sampai biler biler kenangan bersama korang nie"

2 comments:

Fitri's Daughter said...

Izzad , you make me sad . Atta mesti suka kau tulis benda nii . Aku mintk maaf jugaa Izzad ;) Aku sayang kau gila gila babi . Kau kawan lelaki yg paling baik and setia dengan aku . Aku tkkan lupakan kau <3

Lots of love ,
Anis Mariah :D

Ezad Izzuddin said...

thankzz anis ..now remember what i said to you please jage atta elok elok..jgn bagi die sedih atau pape jelah...okay !