Monday, November 29, 2010

Ngangkung :)


Actualy aq bru jew tgk cite nie...memang best gilerrr ..tetiba jew plan nk tgk cite nie..so aq apa lagi naik gilerr lah excited lah katakan...hahha Ngangkung atau lebih dikenali sebagai memuja sesuatu dlm keadaan menyangkung..hahah tgk maksud pon dh kelakar ...aq suggest kan korang pergilah tgk cite nie..memang korang kat dlm panggung tu asyik gelak jew...part yang paling best sekali part permulaan ..yang mana hantu tu keluar daripada perigi then ternampak tiga orang pemuda sedang memuja sambil menyangkung.. hahah yg pling x tahan lagi tu hantu tu leh lak pegang tetek si angah ( raja lawak )...apa lagi meraung arr si angah tu...aq pon kat dlm panggung tu bukan setakat tergelak malahan smpai terkeluar anak tekak aq tgk part yg tu...ahahaha
oke oke klau aq cerita kat sini pon smpai esok pagi x abis so pegilah tgk cite nie...

That's All For Today
Assalamualaikum
*lepas nie nk tgk cite Narnia lak*

5 comments:

redbutterfly said...

teringin tgok ceta tu!!
tapi hari tu pergi tgok harry potter!
anyway, saya dh follow!!

Ezad Izzuddin said...

xpe..tpi akak wajib tgk cite nie..
best gilerr..
btw thankzz follow

Izzan Salwana said...

Nak tengokk jugaaaaa :'(

Ezad Izzuddin said...

haha izzan ko kena tgk jugak...best gilerr cite nie

Izzan Salwana said...

kkak ngn adik-adik aku smue da tengok... aku je belumm. sedih betul:'(