Monday, December 13, 2010

Akhirnya :)


Semalam teringin nk tengok cite Hantu Kak Limah Balik Rumah...Then try tnya my parent ..so my parent agree to watch this movie...yeahhhh I'm Happy...
Esoknya terus decided gi Jusco Balakong ...sesampai jew kat situ terus gi tempat tempahan tiket kat aras 2...A'aha korang nk tahu ape yg terjadi lepas tu....Jeng jeng jeng ! ! !

Sampai jew Turn kiteowg pegawai kat situ kata " Maaf dik tiket untuk hantu kak limah balik rumah sudah abis di jual " panas jew hati...hahahah xpe xpe ezad chill...

Then my sis try tempah guna aplikasi kat phone die.then great ade kosong lagi tpi kat The Mines..my mom said xpe balakog dengan The Mines dekat jew...then after an hour kiteowg sampai kat situ..mcm biase terus gi tempat tiket.fuhhhh selamat ade kosong..Tapi pukul 3...

Then tibalah masenya...perghhhh memnag kelakar gilerr cite tu...nk nk si lembut dengan tangan die kekiri kekanan..hahahha...Mantoppp ! ! ! 

Hantu kak Limah Balik Rumah i give you 5 star ! !

*pstt : korang dh undi lom Blog nie kat BPM..ingat pilihan 8 no 310*

3 comments:

~hAKim ZaiLAn~ said...

citer baru ea?

Ezad Izzuddin said...

yup..citerr baru..

❤ Cik Ain ❤ said...

bunyi cam best sgt je... nk tgk jugaks