Saturday, December 4, 2010

Aku Benci Kau :(

Aiseymen...aq terpaksa luahkan ape yang terpendam kat dalam hati aq nie..Aq nk tanya korang bape orang dlm malaysia nie pakai Nuffnang kt dalam blog die..sila angkat tangan ...hahaha *mcm nmpak*..okay okay back to the story entry aq kali nie berkaitan dengan Nuffnang :


Aq marah gilerr kat kau Nuffnang ...nk tahu sebab apew ??? sebab kau selalu keluar kan iklan kau tengah tengah malam..mane lah ade owg tgh malam nk click kau ...lagi pon die xde mase nk click kau sbb dieowang tgh syok dibuai mimpi *tidur*..cubalah keluarkan iklan kau tu time orang tgh free i means tengah hari kew petang kew..kan bagus ..xyah susah kan sape sape ! ! dh lah over dose lak aq nie krang x pasal pasal aq yg yang gilerr nnti....

That's All For Today 
' Assalamualaikum '

No comments: