Tuesday, December 28, 2010

Back To School :(

Omg , aq taknak benda nie berlaku dalam hidup aq..Rase macam sekejap jew cuti 2 bulan nie..dah nak "Back To School" balik semula....Hurmmm nampaknya bermulalah aktiviti Wish list aq untuk tahun 2011..alaaa yang aq post kat korang tempoh hari...Hurmmm terpaksa jumpa sekolah yang sama , perangai kawan yang x boleh di elakkan , tandas sekolah yang amat wangi , mak cik kantin yang sangat baik hati *yekew sume benda tu* ...hahhaha...
kenapa cuti akhir tahun x dipanjangan ehhhh at lease bagilah cuti 4 bulan *melampau* ...aq nak tidur macam kucing kat atas nie...lena jew...hahahah...Hurmmm tapi nak wat macamane dh kerajaan bagi cuti 2 bulan terpaksa menerima...Tahun baru , cikgu baru , kawan baru , dan kelas baru...hehehehe
Assalamualaikum
*Tahun Baru , Azam Baru*

4 comments:

Izzan Salwana said...

Izzat izzat, jgn gune shotformm sgtt tauuuu tauuuu. :)

Ezad Izzuddin said...

yelahh..

IkhmaMiawMiaw said...

hahaha:D xpalahhh, lagi 2 thn je kmu skola :)

Ezad Izzuddin said...

ikhma: dua tahun tu bagaikan 2 ratus tahun kat sekolah saya..