Tuesday, December 21, 2010

The Best Korean Movie :)

Hello Reader's korang mesti tercari cari kan kemana aq menghilang*rindu ehhhh*...hohohohoho sebenarnya p1-Wimax aq wat hal lah....ishhhh geram doe....arghhhh tapi xpe , boleh di maafkan ...oke oke back to the story , hurmmm mcm biasalah semalaman aq tak boleh tido..*pasal apa* alaaaaa korang nie xkan dh lupa kot...hurmmm malas lah nak sebut benda alah tu lagi...spoil mood betul..cehhhh hahhaah..actually aq story kat korang nie psal cerita Korean ...*walaweiiiiii Ezad tengok cite korean lah pulak*
Perghh cite tu memang best gilerr x sangka this is first time aq tengok cite korean ....Nak tahu cite apeww ????


Tadaaaaaaa nie lah tajuk cite tu " Lost And Found " ...Best gilerr citer nie ...actually cite nie mase aq darjah enam dh ade tpi still tayang kat tv lagi....wahhhhh best....Disebabkan niat hati aq baik arini aq bagi korang tengok "Trailer" cite nie


No comments: