Tuesday, December 7, 2010

Blog Baru (2010) Pilihan

Assalamualikum ...korang mesti nak tahu kan motif aq letak (Blog Baru 2010 pilihan) ..jeng jeng jeng...hahhaha aq masuk contest lah...ala anjuran Blog Pilihan malaysia ..First time nie masuk contest ..

Blog ini ditubuhkan pada tahun ini ( 2010 ) bulan March ...hasilan post pertama aq adalah :

First Time Berblogging

Actually aq wat blog nie atas kehendak aq sendiri...mula mula mcm sajew jew nk berblogging but pada bulan 6 tahun nie..aq mula pandang serius tentang blog nie...

Pada korang sume aq still blogger baru okay....
last thing pada sesiapa yang nk join contest nie sila buka link dibawah :

Blog Pilihan Malaysia 2010

Kita boleh berkenalan antara satu sama lain melalui blog pilihan malaysia 2010 nie...

7 comments:

specky said...

moga berjaya!=]=]

Ezad Izzuddin said...

thankzz specky

luna qiszara said...

salam ziarah, gudluck eh, kite same2 dalam senarai, tp grup len2, Luna kat grup 3 no 109..hehe

Ezad Izzuddin said...

okay thankzz luna...

ezy eizyanie said...

gud luck okeh
all da best~

Rafina Mimi Zairul Murni said...

sila undi nombor 88 pada link http://bpm-undi.blogspot.com time kasih atas kebaikan anda..wah sdapnya lagu..hehe :)

.vna erman. said...

blog walking...follow my blog http://www.vnazone.blogspot.com
keep support each other ;)