Thursday, December 9, 2010

Midvalley 9.12.2010 :)

Hello Reader's aq nk citer sikit nie kat korang ..arini aq hangout lagi tau ....*what hangout again's*  hahahha...so aq nk share story aq kat korang nie...Ala lek arr beb sharing is caring..hahha..Oke oke back to the story ...First i tell you pegi memang x plan doe...tahu tahu jew dieowang ajak ...so apa lagi rezeki jangan ditolak...Esoknya memang bngun awal gilerr lah around 7 a.m to 7.30 a.m..Semangat gilerr nk gi Midvalley...hahaha bgun bgun jew terus tell to my papa ...suruh tnggu coz nk ikut die anta my mom gi keje..so xyah buat dua kali keje kena pusing balik...dlm kul 8.30 a.m papa terus anta gi KTM Kajang...yelahh takut lambat...korang nk tahu x aq smpai jew kat KTM tu xde langsung kawan aq yg dtg...Alamakk Panic kejap ....oke oke make call with izzan...perghh hampeh x jawab pon...last last after 10 minutes like that Atta dtg..my friend BF...fuhhh selamat  ! xdelah sorang sorang kat sini...then tiba tiba jew ade owg tepuk bahu aq dri belakang then pandang jew belakang rupe rupenya Amiro ..sumpa mula mula memang x kenal then after that leh cam skit muka die....After an hour tnggu izzan n the gang sampai perut memang keroncong abislah...mane x nya x makan sattu ape pon...ishhh...chill izzat..hahah...Sampai Midvalley dlm kul 10 mcm tu terus cari tandas .sbb x tahan nk membuang...hahahah then selepas membuang ape yg patut...kitaowg jalan jalan dulu dlm mid smbil tunggu yasmin ..then atta cabar aq main bowling..oke fine aq sahut cabaran die...then lepas jew bayar sume harga bowling....sume tunjuk hebat jew padahal main x seberapa...korang nk tahu x sumpa aq xnk main kat situ lagi nk tahu nape ? ? ? sebab line bowling kat situ licin gilerrr smpai aq jatuh mcm nangka busuk kat situ...hahahha..then mcm biaselah atta yg menang ...aq kalah disebabkan licin bowling tu mcm #$@$$%...hahha...oke oke then citer Narnia dh nk start kat panggung..so kite owg terpaksa pantas skit berjalan...then masuk jew dlm panggung ade satu cina mcm sialll tu ambik seat kitaowg..berdebat lah dlm panggung tu gak...nasib cite lom start lagi masih tgh iklan ...uishhh sian izzan terpaksa duduk seat belakang...hurmmmm ..oke oke kat dlm panggung tu sumpa sejuk gilerr walaupun badan aq nie dh meliputi dgn lemak yg bnyk tetapi masih tidak mampu untuk menampung kesejukan di dlm tu..hahahha...After that cite narnia tu memang kelakar gilerr nk nk ade satu character bdak lelaki tu kelakar gilerr..alaaa nama die x ingatlah...hurmmm dh lah bnyak ckp last last ambik ko kena sumpa jadi naga baru tahu nasib die mcmne...hahahhahah...Then Pukul 3.30 p.m cite narnia tu abis..so kuar gi cari port nk makan ...aq dgn anis ape lagi mkn Sizziling beb..tpi anis kutuk kutuk sbb maha harga sizziling tu..hahhahaah standart ahh tu..Finally mase nk balik kew kajang memang parah gilerr nk naik KTM ...penuhhh gilerrr ..terpaksa ambik second trip..tu pon masih penuh but kena himpit himpit lah skit..sumpa mcm mcm bau ade dlm tu..rase nk pengsan pon ade.hahahahah...After an hour dlm kete api tu kiteowg pon smpai station kajang...uishhh nasib x jauh sangat..hahahah so korang layang jelah gmbar nie :


actually bnyak agy malas lah nk upload..soryyy ! !

No comments: