Saturday, December 25, 2010

Sesi Lepas Tension :)


Hello Reader's , sorry coz kebelakangan nie busy sikit...Di tengah malam yang sunyi aq nk cerita sikit kat korang pasal sesi melepaskan "tension"..Cerita die mcm nie pukul 6 ptg tdi dapat message dri my sis ..die kate "wei jom spam dua bowling malam nie" so tanpa segan silu aq pon reply balik " set ! pukul berapa " so message punyer message tgk jam pukul dh pukul 7...wahhhh dlm hati aq kata dh late nie , dengan belom mandi lagi ...heheheh...so lepas dh mandi sume tengok jam dh kul 8 ...My sis bawak aq dengan kereta kesayangan die tu gi Main Bowling kat Metro Point *tu jelah port kitaorang*So sampai jew tempat bowling terus bayar takut penuh ...kitaorang main 3 game *selalu 2 game jew* main punyer main smpai x sedar dh kul 10 ...wahhh dlm hati aq kata mesti mama bising coz balik lambat...Tup tup after 10 minutes mama kol ..hurmmm dh agak dh membebel jew mak aq tu....hahaha...so mcm biasa lah kalau main bowling aq yang menang heheheheh...arini ntahh macam mane leh score tinggi 158 jatuhan pin..maybe lepaskan tension kot ..yelahhh PMR candidate katakan...hehhehe...so lepas main bowling kiteowg gi makan kat kedai Mamak depan Metro Point Tu....hahhaha mkn mkn lepas tu tgk jam dh kul 12 ...memang macam tutttttt lah...apasal cepat sangat masa berlalu arini...After makan my sis pecut 120km/j dengan kereta kancil putih die tu...hehhehe begegar sume benda kat dalam tu...heheheh then smpai umah dlm kul 12.30....nasib my mom dh tido klau x membebel lagi..heheheh...so sampai sini jelah cerita yang aq nk kongsikan dengan korang ..
Assalamualaikum...

*Sabtu dengan Ahad ade jemputan kawin so x payah susah susah nk masak*

No comments: