Monday, December 27, 2010

Sorry , I can't be Perfect :(

Sorry Reader's agak toching sikit post unutk arini...hahahah*poyo*..Seperti yang korang baca kat atas tu "I'm Sorry , I Can't Be Perfect" itulah ungkapan yang di ungkap oleh Jantung Hatiku...Hurmmm nak wat macamne benda dah berlalu kita leh nak patah balik...just berserah pada Tuhan...kita merancang , die yang menentukan...*mood sedih nie* Kenapa kau pergi dalam hidup aq..Kenapa,Kenapa !!!...Setelah bertahun lamanya kau bersama dengan aq ..tpi kenapa baru sekarang kau pegi dari hidup aq....Hurmmmmmm...Demi Reader's yang aq sayangi ku perkenalkan jantung hatiku..

Inilah Si jantung Hatiku....hahhahahahahah suspen kan...ingat kan Gf mane yang sanggup tinggalkan aq...hahahaha actually jantung hatiku nie hilang..maybe die sedih sebab aq marah marah die..Bukan niat aq nk marah die..dh die xnk makan "Frieskies" yang aq kasi mau x marah , penat aq beli tau..
Dh lah mahal sekarang , naik bape "Sen" pulak tu...ishhhh ..so now kena cari die balik sebelum terjadi ape ape kat die...Hehehe sorry lah yang mane "Terexcited" bace aq punyer post nie..hehehe..
Assalamualaikum
*Kucing zaman moden nie dh pandai tulis surat tau*

2 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

erkkk..?? tajuk tu kn.. sepatotnya "perfect" kn?? bukan "prefect".. ke keen salah tengok?? ^_^

Ezad Izzuddin said...

silap taip lah ekin..