Friday, December 31, 2010

Tahun Terakhir Aku

Hello Reader's ..post aq kali nie agak toching sikit..so please sediakan tisu yang mencukupi ehh...huhuu..Tajuk post saya kalini berkaitan dengan "Tahun 2010"..ape kena dengan Tahun tu..Actually tahun tu banyak sangat kenangan yang aq x leh lupakan..Tahun tu jugak yang membuat kan hati aq tergerak membuat sebuah coretan hidup iaitu "Blog Ezad Izzuddin Dot Blogspot"...semua kenangan yang aq lalui semua nya telah tercatit didalam blog nie...Hurmmm *perasan sedih mula menyelubungi aq* ..Tahun tu jugaklah aq mula mempelajari erti persahabatan dan erti kesabaran...Banyak perkara manis yang berlaku serta banyak juga kenangan pahit yang dilalui oleh aq...Namun aq lalui nya dengan penuh kesabaran serta keyakinan ...Dan kini semuanya tinggal kenangan ..I will Miss you 2010...
Status nie baru jew aq update dari facebook..
 
So inilah hasil semua respon yang ade :) 


Kalau korang perasan tahun 2010 nie rase macam sekejap jew kan..So di kesempatan ini aq nak minta maaf kalau selama nie aq ade wat salah kat korang semua...Maybe aq ade terlepas cakap kew or something yang buat korang terasa..aq minta maaf sangat sangat...Hope korang dapat maaf kan aq.
Assalamualaikum

No comments: