Saturday, December 11, 2010

Undi Jangan Tak Undi :)


Hey korang ..i nak remain's kan you all nie ~ jangan lupa undi blog Dunia Remaja nie kat " Blog Baru Pilihan Malaysia 2010 "

Tempoh Untuk Undian!!

Baiklah saya nak umumkan tempoh untuk anda semua boleh mula mengundi. tapi bukan undi sekarang ye..


Setelah diteliti dengan keadaan sekeliling, tempoh undian untuk peringkat pertama ni adalah:


Jam 7 pagi 13 disember (isnin) - jam 7 pagi 17 disember (jumaat)
 
So korang ape tunggu lagi undi jangan x undi 
No blog untuk di undi adalah (310)


Tanda bulat berwarna merah itu adalah nama serta no blog untuk di undi yerr 
undi jangan x undi