Thursday, August 26, 2010

Syurgamu Ramadhan


perghhhh korang patut tgk cite nie ..
bestn sedih gilerrr !
waaaaaaaaaaaa !

Sunday, August 22, 2010

Tahniah


Tahniah tahniah diucapkan kepada
Noorsolihatul silsilah 
kerana telah berjaya membuat blog nya dengan cantik!

so kepada empunyer blog 
(gambar diatas)

Rajin rajinlah membuat blog walking eh !
n jangan lupa follow aq tau ...

Before Trial Exam





Mai mai rapat sini 
joyah .. mak bedah ..
nk story telling nie !
Entry kali ini chek nak habak mai psal before chek trial exam !

firstly 
cikgu bgitahu exam trial start minggu depan
bilerrr dapat tahu jew exam trial nk start
chek rase nak meraung jew !
yelahhh 
last sekali chek ambik paper awam mase time kecik kecik dulu
alaaaaaa apa tu nama die !
a'aha UPSR
mase tu xtau apeape agy so x takut ane pon..

But PMR nie
chek takut sangat !
Gementar pon ade !

Chek pon apa agy amik sume buku buku latihan yang mama chek belikan !
chek terus buat ....
hahhahaa 
(kantoi bru nak wat latihan yang mama belika)
chek wat subjek subjek yang memeningkan kepala dulu 
Example
Sejarah, Mathematic and Geo 
(merujuk kepada gambar diatas)

NOTE : BD105KO60 (Anka giliran chek mase ambik paper aritu)


Cinta Kirana

 

Wahhhhh ! 
First time siot aq tgk cite nie ...
Memang best gilerrr lah ...

pada sesiapa yang boring tu .
baik tgk cite nie !

Credit : Ezad Izzuddin

Friday, August 20, 2010

Exam Is Over


Mood tersangat lah happy 
coz Trial Exam is over!
hopefully i got A's 
for my this exam...

Tetapi happy happy gak
result kene ambik tahu 
hahahaha!

apa apa pon 
satu cabaran yang aq pikul selama seminggu nie dh abis !
Alhamdulilah

Saturday, August 7, 2010

Friend's Forever

Entry kali nie aq nk intro skit mengenai kesemua rakan rakan aq yang membuat aq happy selalu !

Firstly 

Izzan Salwana


thankzzz ahhh 
cozz wat aq kadang kadang tergelak dengan mulut kau yang becok tu !
huhuhuhu
Aq rase klau xde kau kt class memang sunyi gilerrr ahhh !

secondly

Noorsolihatul silsilah


klau korang nak tahu !
satu satu nyerr nama budak perempuan yang aq boleh hafal dgn laju !
contohnyerr 
Noorsolihatul silsilah binti mohd fadhil azmi
Bagi aq nama die nie unik sekali !
lain dari yang lain 
Then
klau korang nak tau !
die nie ade name samaran au !
kitaorang suke pnggil die KEREMPENG DAN CIK LEHA
huhuhuhuhu
funny kan name tu !
Btw die lah fwen yang pling aq sayang gilerrr BABI 
hahahah...

Thirdly

Eric Leaw Khen How


Satu satu nyerrr pelajar cina yang pling lame aq kenal !
kalau x silap aq i know he since standard 5.
huhuhu
lama kan !
sekarang pon die dh jadi besfriend aq !
x caye ??
emmmmmmm
x caye sudah ....
kat class, aq dgn die duk sebelah sebelah jew tau !
klau korang nk tau, die nie BAIK gilerr babi ....
sebab tu rahsia aq sume die tau 
and
rahsia die lak aq tau !
hahahha

Sebenarnya ada ramai agy kawan kawan aq yang buat aq happy
kalau nak tulis pon aq rase seminggu x abis ...
so aq bagi name jelah 
Anis, zairin, amira, nabila, chin, fatin,
syamil, ikmal, zul, cumi, apoi 
ramai agy lah....

hopefully korang x lupa aq 
Friend's Forever


- Copyright by Ezad -


Thursday, August 5, 2010

OMG

OMG

Puasa dah nak dekat !
Ala macamana nie ...
pejam celik pejam celik dh nak dekat puasa !

I think tahun nie rase macam sekejap jew...
emmmmm pelikkkkk (2010)

apa apa pon eizz nak ucapkan!
 Selamat Berpuasa
 kepada yang mengenali diri eizz nie !

x lupa gak pada abah n mama n akak 
selamat berpuasa...
huhuhuhu

tahun nie eizz kena puasa penuh 
x mcm tahun sebelum nie !
rugi rugi rugi...

hahaha...
k lah

salam

Monday, August 2, 2010

kuruskan badan


Nak tak nak bulan nie kenalah puasa penuh !
aduhhh... bab bab nie lah yang lemahnyerrr
xpe demi nak kuruskan badan lautan cetek sanggup ku renanginya !
hahahahahahah !

alhamdulilahhh berat badan eizz pon dh menunjukan penurunan yang baik!
boleh dikatakan baiklah !

so korang tunggu dan lihat jelah...

Puasa puasa puasa puasa !
aduhhhhhh !