Wednesday, October 13, 2010

Adam Lambert..

Ngok Ngek tul lah aq nie ...Nape lah Tetiba jew aq minat lagu 'What Do You Want For Me'...Gilaxxx x aq nie...bahhaaha...ala x kan korang tak tahu penyanyi die saper ...ala ala emmmm adam lamb...ehh bukan adam bert lagi bukannn...bahhahaa sajew jew penyanyi yg sebetulnya Adam Lambert ...Honestly ..aq ckp aq dengar lagu die terus aq cri nama penyanyi die nie...bahahha

Official site Adam Lambert..

Ehhh bilerrr ye si Adam Lambert nie nk wat show kat Kuala Lumpur...lupa lahh pulak....bahhaha

Tuesday, October 12, 2010

Jangan Pandang Belakang Congkak 2


Firsly bilerrr tgk trailer cite nie kat tv ...pada emmm bolehlah....but sabtu lepas we all satu keluarga decided to watch this movie...emmmmm gempak gilerr cite nie..
Berbeza doe dri Jangan Pandang Belakang Congkak 1....movie die memang kelakar ...
aq sendiri pon dh nk pecah perut layan cite nie....aq suggest kan korang pegilah tgk cite nie...
confirm korang  geli hatinya punyerr...Penangan wak ketampi !!!!

Ratu pecut 100 meter positif dadah !

NEW DELHI: Sukan Komanwel berdepan dengan krisis terbaru, kelmarin apabila pemenang pingat emas 100 meter wanita dari Nigeria, Osayemi Oludamola gagal dalam ujian dadah.
Presiden Persekutuan Sukan Komanwel (CGF), Michael Fennell berkata pelari berusia 24 tahun itu yang diberikan pingat emas kerana pembatalan pemenang dari Australia, Sally Pearson kerana kesilapan di garisan permulaan diuji positif mengambil bahan perangsang methylhexanamine.
Dia menambah perkara itu sudah diberitahu kepada atlet itu yang meminta ujian sampel B dijalankan dengan keputusan dijangka diketahui lewat semalam.

“Sehingga kini kami menjalankan lebih 950 ujian anti-doping dan sudah mendapat lebih 700 keputusan,” kata Fennell. “Malangnya terdapat satu keputusan yang positif. “Keputusan ini adalah berkaitan dengan pemenang 100 meter wanita akhir, Osayemi dari Nigeria. Dia sudah diberitahu mengenai prosedur anti-doping yang dipraktikkan di temasya ini.” Ia adalah keputusan positif pertama untuk temasya ini selepas lapan hari dan Fennell berkata betapa ia memberikan imej yang tidak baik kepada sukan itu di kejohanan berstatus tinggi ini.

Read More :

Ishhh ape nk jadilah skunk nie...atlet hanya tahu ambil dadad untuk memenangi sesuatu acara ...cubalah ambik gula gula hack kew mcm aq nie...bahahaha

Bosan ....

Hari nie pagi pagi dh bngun...yolahhh skolah bgi cuti so aq cutilah...bhahahah...seminggu lak tu...ari isnin minggu dpn bru naik skolah....so arini bosan teramat bosan sangat...nk kol kakak aq...kedit lak xde....adoyaiiii ! ! !


kawan kawan ajak kuar sana sini...amboi dieowg nie ! ko ingat aq nie bnyak duit apa ! ! ! (hakikat sebenar ade duit)bahhahaa...ade yg ajak lepak TS..pavillion...perghhhhh pening pale ...korang tnggu jelah ..kot kot mood aq tibe tibe berubah kew....yg penting aq nk ikut korang gi Pavillion....so jangan tinggalkan daku ....bahahhahaha...

Monday, October 11, 2010

Sulit ! ! !

*Hari Pertama PMR*
~Bahasa melayu 1 : Perghhh memang senang gilerrr lah wat ckp ngan lu !
~Bahasa melayu 2 : Perghhh memang pening lah skit...but boleh diatasi ...
~Agama : subjek kegemaran wa...memang gempak arr wa buat...yakin boleh dapat A

*Hari Kedua PMR*
~Bahasa Inggeris 1 : wa sangat suke ini paper....
~Bahasa Inggeris 2 : Sangat suke juga...target ini paper A
~Geografi : Ramai kata susah ..but pada wa senang je...balik umah cri jawapan then keputusannya 48/60....
                  not bad ! ! !

*Hari Ketiga PMR*
~Sains 1 : bolehh tahan gak arr paper die..
~Sains 2 : perghhh mangkuk ayun tul lah....bnyak kuar subjek Air Preesure....High Presure wa dibuatnya...
~Sejarah : pertama kali tgk soalan paling senang...bhahahaha

*Hari kelima PMR*
~Dibenarkan cuti coz Tiada Paper..

*Hari Keenam dan Ketujuh PMR*
~lek arr derr cuti hujung minggu ...so study lebih...

*Hari Ketujuh/Terakhir PMR*
~Mathematic 1 : susah yang amat ....
~Mathematic 2 : nasib baik backup kertas 1 ..paper yg senang pada aq...
~Kh pertanian : Last paper mesti happy siot....btw paper yang pling senang bg wa ! ! !

*then selepas loceng akhir bunyi *
~seluruh insan yang bergelar calon PMR semuanya Terpekik , terlolong mcm owg    
  sawan ..bhahahaha..coz calon calon PMR 2010 sudah MERDEKA ! ! !

Cite panas ..

oke oke  ! ! ! nk dengar cite hot x....(nk nk) actually saya baru jew abis Exam PMR...so dengan yakinnya saya boleh katakan yang saya ....

Tersangat sangat lah happy....bhahahahaha..wat suspen jew...yelah mane x nya, seminggu lebih menghadap buku jew then plus strees agy...perghhhh boleh  meletoppp otak bahahha.....
so pasnie just wait a result jelah ....hopefully dapat banggakan parent aq....target  PMR saya ialah  
8A'S...Aminnnn.....

Bersawang

Rasenya telah lame ku x online dan berblogging ...ala ala ala jangan lah marah readers..Bukannya apa cuma sejak kebelakangan nie sibuk sikit then sbb tulah x dpt nk berblogging mcm biase...hopefully korang dapat memahami situasi yg dialami..oke oke kali nie saya akan berblogging seaktif yang boleh ( cewahhh ) bhahahha...tunggu tau ! ! !