Sunday, January 9, 2011

Aku Bukan Pembunuh

Kenapa ramai sangat suruh aq ambik add math ...Please don't force me..aq xtau nak ambik kew x...even aq tahu kalau nak masuk U add math die pandang dulu...hurmm buntu buntu.....Then bile aq dh ambik add math aq takut perkara nie akan berlaku :
  • First Exam aq dh failed..aq trauma baii failed failed nie..
  • Aq takut tak boleh bawak ...karang sia sia jew masa aq..
  •  Add math Subjek "KILLER"
So tengoklah macamana....maybe ambik maybe x...hurmmmm any suggestion...adakah aq patut ambik subjek add math .... :)

9 comments:

Izzan Salwana said...

Aku saran kan kau ambikkkkkk. add math tak teruk mane la izzat oiiii, jgn la pike negatiff.

Anna said...

add math ni kne fhm dlu & wat byk2 latihan. tnya2 lah cikgu & rakan2 yg amik,berkat kesungguhan,mesti dpt A! ;)

Ezad Izzuddin said...

@izzan : ya allah pening pale doe pikir benda lah nie...huishhhh

Ezad Izzuddin said...

@anna : thankzz coz bagi advise ...tengok lah mcm ne..

mai BEAR gebu said...

setau aku , kalau nak jadi akauntan , yg penting akaun and bi je , add math tak sgt ,
kalau bab-2 masuk u nie , tak tau pulakk .

kalau awal-2 dah fikir mcm tu , susah bhaii >.<
but try it ! ad math seronok laa..

Ezad Izzuddin said...

@mai bear : hurmmm :(

She's retarded said...

smk kajang utama studenk ke? me first time amik add mayh pun failed tapi boleh dapat A walaupun A-

Ezad Izzuddin said...

yup..student smk kajang utama...owhh heheheh

Nurul Aida Shafiena said...

sabar sabar . hahaha . gud luck yea ezad :)