Sunday, January 9, 2011

Aku Terlanjur

Sumpa petang nie bosan gilerr..hurmm tak tahu nak wat ape..semua perkara aq dh buat..cakap jew ..hahhaha makan , tido , mandi , Kerja sekolah opstttt kerja sekolah belum buat agy ..heheheh...tapi rasa malas lah pulak nak wat...sakit tangan aq nk menekan kalkulator tu banyak kali...ye ye i know prinsip perakaunan banyak kena guna kalkulator...ishhhh....
Esok dah sekolah, aiseymen kasut sekolah pon belum cuci..hurmm xpe kasut still putih lagi xde kesan kotoran...hehehehe...oke oke jujur aq bagitahu kat korang sume , actually sejak kebelakangan nie aq suka online sambil buat keje account...heheheh boleh masuk dalam kepala otak kew macam tu..ntah lahhhh kenapa ...maybe keje account terlalu membosan kan kot sbb tu kalau bosan jew online fesbuk ..heheehe...
kalau korang nak tahu sekarang nie pon aq online blogger sambil buat keje account...hahahaha..
ehh korang lupa nak bagitahu , sorry kalau korang tersuspen dengan tajuk post aq kali ini..hehehheAssalamualaikum

4 comments:

iniialahaku said...

aku pon trlanjur bca n3 ko..trkomenla kat cni...

Ezad Izzuddin said...

hahaha...

Izzan Salwana said...

ezadd ezaddd, tajuk dieee

Ezad Izzuddin said...

@izzan : hahhaha...up trafik baii