Thursday, January 27, 2011

Dilamun Cintan

Imratul Najwa Bt Abdul Latif ...Korang mesti x kenal kan...alaa budak yang pandai main gitar tu..kalau korang nak tahu sebenarnya kita orang nie saudara....hehheeh mesti korang tak percaya kan...aq dh agak dah...hahaahah sia sia jew korang kena tipu dengan aq ....Atcually kita orang nie saudara sesama islam...hehehhe suspen x ....
Aq tak tahu kenapa aq terlalu Obses sangat dengan die...maybe die terlalu cute bagi aq dan kelunakan suara yang die ada...hehehehe....Jangan korang x percaya die dah ade blog tau ...nak tgk blog die ??? Nanti dulu bagi aq abis kan entri nie dulu...hahahhaha sian korang ...
Aq kenal budak nie since aq dengar suara die kat youtube, first song yang die buat sendiri..Tajuk die Carta Hati...Korang search jew gerenti ada..Suara die aq cakap memang Tip Top lah...kalah Datuk Siti...hehehe..Owhh yeahh sebelum aq lupa die nie sebaya dengan aq tapi sekolah berlainan lah...kalau sekolah sama dh lame aq tackle die ..heheheh..
Then , aq rase mungkin die akan menjadi seperti Yuna...Rezeki orang mana kita tahu bukan...so apa apa pon aq minat kat budak yang bernama Imratul "Najwa Bt Abdul Latif"...Sorry girl's kat luar sana ...aq telah di "Taken" oleh die..hehehehheh....
Seperti yang aq janji kat korang , aq akan kasi kan link makwe aq nie...hehehhe so x reti reti nak ucap terima kasih kew..hehheehh...


Apa-apa pon Terima kasih kepada reader's yang sudi membaca kisah "Girlfriend" aq nie...huhuhuh..Assalamualaikum

5 comments:

Anonymous said...

Derr awek aq derr , hahahah jangan kacau ...

~naddy~ said...

mmg suara najwa ni best... siyes!

Ezad Izzuddin said...

anonymous : hahaha awek kau ??? bukti kan dulu..baru aq caye

Ezad Izzuddin said...

naddy : best kan..huhuhuhu

sembil9n said...

fuhh...nsb bek awek aku xnyanyi kt youtube...nnt aku kn banteras org cm ko..ahaha aku ni kuat jeles :P