Tuesday, January 4, 2011

Entri Terdesak :)

Ehhh korang ...Sekolah dah start ...so sorry sangat sangat sebab aq x dapat update blog macam dulu..actually tahun nie aq form 4 ..so kena study hard smart sikit...sorry sesangat ...kepada sesiapa yang comment or follow aq ...nnti kalau ade mase aq follow korang balik...sumpa tahun nie jew first day dah dapat keje sekolah..menyirap jeww...hurmm but aq happy now sbb dapat jumpa kawan kawan lama..tapi ade terselit perasan sedih..coz ade gak kawan kawan aq dulu tidak  lagi satu kelas dengan aq tahun nie..hurmmm sedihhhh..huhuhu..so sampai disini jelah post aq untuk kali ini...kalau sempat aq akan berusaha untuk update blog nie...
Assalamualaikum

6 comments:

Shaofie said...

jemput join segmen dekat blog. mudah je. hehehe.

http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

AMI.FAHMI said...

biasa laa tu kalau sekolah lagi. :D

wida said...

selamat kembali ke sekolah..hikhik
belajar rajin2 :)

Ezad Izzuddin said...

@ami.fahmi : tau xpe...

Ezad Izzuddin said...

@ami.fahmi : tau xpe...

Ezad Izzuddin said...

@wida : thankzz