Saturday, January 29, 2011

Homework + Holiday

Yeahh i know ..Cuti Tahun Baru Cina dh start so tahu tahu jelah, homework confirm belambak..hahhaha...aku pon tak tahu lah kenapa diberikan cuti walhal homework banyak nak kena siapkan..Cubalah sesekali cuti tak bagi homework , kan senang hidup aq..xdelah menderita sebegini..cewahhh...ayat bajet BS jew..
Hurmm , cuti seminggu jew tapi homework macam cuti sebulan..haiyaaaa yang tak leh tahan tu , boleh pulak cikgu suruh baca novel "Papa" dua kali...hahhaa bapak arr apasal tak 10 kali jew terus kan senang ...Tuh tak tambah lagi dengan kerja Prinsip Perakaunan n Ekonomi Asas , owh yeahh kalau korang nak tahu homework pertama yang di siap kan oleh aq ialah Subjek Math, cewahhh hahahah..biasa lah subjek favourite katakan...heheheh
 
After that, cuti seminggu nie confirm aku akan menjadi usahawan yang berjaya , nak tahu kenapa ??? sebab aq akan menjadi Penternak Lemak berjaya , ahhahaah mana idaknya aq paling pantang dengar cuti , kalau dengar jew mesti first mind dalam kepala otak aq ialah "Makan" untuk pengetahuan korang cuti tahun lepas jew berat badan aq naik berkilo-kilo..wahh bangga siot...bak kata kawan aq berat jew naik tapi mesin penimbang tu tetap same ...korang mesti tak paham kan so buat buat paham jelah...
So dikesempatan ini aq ingin mengucapkan kepada seluruh kaum yang berbangsa cina "Selamat Tahun Baru Cina , Gong Xi Fa Choi...huhuhuhuhuh raya lah korang sepuas-puas ati ehhh..Sure malam rabu nanti aq tak boleh tidur sebab dengar bunyi mercun...hahahah..
so sampai disini jelah post aq untuk kali ini..Assalamualaikum
 
Note : Walaweii selasa nie aq dh start tution kat PTM Bandar Teknologi..baru nak merasa cuti tahun baru cina...adoyaii...

4 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

apa2pun, enjoy ur holidays ok:)

Ezad Izzuddin said...

thankzz Fifiey ...

Izzan Salwana said...

haha, kau cilok ayat akuuuu. T_T

Ezad Izzuddin said...

Izzan : hahhaha , i like copy cat