Monday, January 31, 2011

Hujan + Demam + Selsema = Hudema

Hello Reader's , sihat semuanya ..hopefully korang semua sihat ..Sudah 2 hari negara kita nie dilanda hujan tanpa henti...akcummmm ! ! ! sorry ganggu konsentrasi nak menulis ..hehhe adoyaiii terasa macam di kutub selatan sekarang nie..hehehe..Actually, sekarang aq tengah demam n selsema tetapi demi korang semua aq tabah kan diri untuk share post dekat blog nie..cewahhh...
Penyakit yang paling aq tak suka biler kena ialah selesama..walaweii seksa badan doe kalau kena , confirm tak boleh tidur malam...Nasib kena time cuti, kalau time sekolah alamat cuti MC aq dibuatnya..Tapi yang paling bestnya kalau aq sakit jew mesti dilayan ala ala VVIP gitu..hahhaahah..
 (Tiada kena mengena dengan post aq kali ini)

Kenapa Tak Makan Ubat 

Ubat??? dah bermacam-macam ubat dah aq makan...korang tinggal sebut jew confirm aq dah telan dulu...owhh yeah kenapa kalau deman or other mesti dapat ubat bertimbun-timbun..pelik aq dibuatnya , tapi still tak elok-elok lagi..

Dah Pergi Klinik

Sebut jew mana-mana klinik yang ada kat malaysia nie , semua aq dah terjah..cewahh..Then kalau tak percaya lagi try tanya bapak aq ni no die 999...try ehh jangan tak try lak..Kalau korang nak tahu aq dah hafal semua nama-nama klinik kat Malaysia nie..Cewahhh...

Nak Makan Apa Malam Nie 

Sorry buat masa sekarang takde selera ..cewahh sebenarnya dalam hati membuak-buak nak bubur McD.. Ezad-ezad aq dh kenal kau bertahun-tahunlah xyah nak tipu ..huhuhuhuhuu..owh yeahh disebabkan aq cakap takde selera nak makan so aq terpaksa tengok family aq makan sedap sedap...hukhukhuk xpe korang "ada ubi ada batas , ada hari aku balas" hahahahaha..

Holiday 

Bab-bab nie aq sensitif sikit..mana tidaknya time aq sakit , ada jew mulut mulut dalam family aq nie sebut pasal holiday.. Ishh kenapa baru sekarang kau nak sebut pasal holiday...perghhh geram aq dibuatnya..Actually aq tak suka holiday time aq sakit ..nak tahu sebab ape??? sebab nanti aq tak boleh jalan jalan kat sisiran pantai then tak boleh ambik gambar guna camera Nikon aq...hehehe

Note : Cuti seminggu nie aq nak abis kan masa masa aq dengan tidur 24 jam ...sebab hampir setiap pagi aq kena bangun awal ..

4 comments:

Bantal Bucuk 1986 said...

dik...kaulah orang paling bertuah kat dalam family kita nie...hahahaha

Ezad Izzuddin said...

huhuhu yelah tu..

Izzan Salwana said...

Aloloooo, sian kauuu !

Ezad Izzuddin said...

izzan : kan kan kan...sian x ..hukhukhuk...