Friday, January 21, 2011

Kelab Sahabat Blogger

Hey korang lame x jumpa kan...so long kita x share cerita kat sini...heheheh bz sikit lah minggu nie..sorry reader's...Shuissss nak cite sikit nie tadi masa aq tgh godek godek account Facebook...aq Ter-join group Sahabat Blogger ...heheheh ...best sangat sangat kat group nie ...meh lah join group nie kat facebook..

Sahabat Blogger

kepada sesiapa yang dah join tu terima kasih diucapkan heheh...kepada blogger blogger di luar sana yang belum join group nie ...anda di minta join group nie sekarang jugak...hahhaha...kat situ korang leh share pendapat or blog korang sendiri....then korang leh jumpa blogger blogger lain yang berasal dari serata malaysia....Join tau jangan tak join pulak...

Korang mesti nak tahu kan admin die sape...jeng jeng jeng...

http://ruanghidupsaye.blogspot.com/


Even blog die followers masih tidak ramai ..tetapi atas usaha baik beliau ...die telah menyatukan kesemua blogger blogger dari serata malaysia...Syabas dan tahniah untuk beliau...



5 comments:

ANATI SOKI said...

blogger cm die lah bagus.. heheheh .. nice one.. :)

Ezad Izzuddin said...

tau xpe....huhhuu

Nadhirah-chan said...

bagus la ade inisiatif nak kumpulkan blogger semalaysia . muhibbah sikit . kihkihkih :)

mia selamat said...

ooh hey guys ! sorry klu comment saya menyemak...tp just nk minta tlg.macam mane nk letak layout kat blog...

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

terbaikkk la sahabt ! ;)