Saturday, January 1, 2011

Kisah Malam New Year

Hello Reader's ..so what do you fell last night...hahhaha i now coz korang sume x leh tido kan..Mesti tido korang di ganggu oleh letupan mercun mercun yang kedengaran sana sini..huhuhuhu padan muka ...Ehh korang , xnk cite kew korang sambut New Year kat mana??? alaaaaa citelah ..sharing is caring kan kan kan...hehehe...Macam aq satu family semalam kita orang sambut New Year kat KFC ..hahahah ramai gilerr beb..x terkata...Pukul 1 pagi pon still ramai orang beratur nak beli KFC tau..Last-last sampai aq ckp kat parent aq " Ma , pa nampaknya kita overnight kat sini jelah" hehehe dieowang ketawa... Sambil makan KFC sambil tgk bunga api kat luar..perghh mantoppp...warna warni beb...*sorry guy pic lupa nak ambik*.Then around 2 a.m kita orang satu family round round satu bandar kajang..Perghhh sepanjang gua hidup beb x penah gua round pagi pagi buta nie..hehhehe...So biasalah malam malam New Year nie mana ade orang nak tido , of course orang ambik kesempatan nak spent time dengan famiy dieworang lagipon semalam Cuti umum kan...so xde alasan penat bekerja beb..huhuhu..Then round punyer round tengok jam dah pukul 3 a.m ...nak balik rumah sure Pak Guard depan Taman tu x bagi masuk..*my father lupa bawak past keluar*..dah lah banyak songeh pak guard tu...Last last nak tahu aq satu family tido mane..hehheehhhehe jeng jeng jeng suspen jap : Tadaaaaaaaaaaa kiteorang tido rumah lame kite orang yang dh retak tu..*menempuh maut*.hehehhe alaaaa dekat jew dengan KFC tadi ...( kajang )..actually rumah lame kitaorang tu dh x leh duduk coz dah retak so malam tadi dh xde cara lain nk cari tempat tido..last last rumah lame lah yang menjadi destinasi malam new year kami..hehehe...
Assalamualaikum

No comments: