Friday, January 7, 2011

Prinsip Perakaunan :)

Subjek untuk kelas account :
  • Bahasa Melayu
  • Bahasa Inggeris
  • Mathematic
  • Science
  • Agama
  • Sejarah
  • Ekonomi Asas
  • Prinsip Perakaunan
  • Kemahiran Geografi
Now dah tak macam dulu lagi..even dulu boleh main main but now kena focus 9 subjek yang aq kemukakan kat atas tu.....Hurmm actually mase first day school aritu aq kelas perdagangan but now kena tukar sbb tu masuk kelas account tu...but hati aq nie rase nak ambik kelas add math ...boleh menjamin mase depan ( bak kata kawan aq ) ...Then die ckp lagi :


ehhhh add math penting tau izzat nk msuk U
serious aku ckp
org pndng add math la first
susah mmang susah
pape pun kite kne fac jugakk
face*
tkde bnde yg senang kalo nk pergi jauh
kalo kau x bole bwk, ade kwn bole bntu kau la.
mcm aku dulu,
sbelum pmr , trial aku hampeh habis! last2 lekat jugak 4, even 4 x bagus sgt.

Hurmm hati memang nak ambik add math ....nak sangat sangat ...tapi tengoklah macamana..ari isnin nie aq nk gi jumpa cikgu nk try tanya kot kot leh masuk kelas add math..
Assalamualaikum

8 comments:

Izzan Salwana said...

HOIII!

Ezad Izzuddin said...

huhuhuhu...lek arr...

Lis Amir said...

add math senang jer. jgn risau k. gudluck! ;)

Ezad Izzuddin said...

@lis amir : senang ekk....huhuhuhu but for me susah lah kak

y-A-n-A said...

saya kelas akaun.. tp mek addmath, ict n akaun.. :))

Ezad Izzuddin said...

@yana : owhh ...

cik 18 said...

add math tak sesusah yg disangka..yang penting latihan kene banyak..kite pikir susah sebab tuh kita nampak sush...

change ur mind..still have tyme..sume org boleh masuk U...janji usaha, ikhtiar dan tawakal..

good luck..!!

Ezad Izzuddin said...

cik 18: thankzz coz bagi semangat..