Sunday, January 23, 2011

Wayang Time

Pagi-pagi kena bangun awal coz nak ambik barang mak aq tertinggal kat klinik die..warghhhh ngantok tak terkata masa dalam kereta...so aq bantai tidur kejap ...huhuhu then terjaga sebab mak aq tetiba jew bising...biasalah pempuan kalau x memekak bising x sah....
Then, lepas ambik barang kat klinik , my mom said yang die nak tgk cerita anak yusuf haslam "khurafat"..Then aq pon acuh tak acuh sebab aq rase cite seram malaysia nie x setanding dengan cite seram barat..Next my litlle sis terus drove car pegi Alamanda Putrajaya..sebab kat situ jew GSC yang paling dekat...
Pastu, tempah tiket pukul 12..then terus masuk dalam panggung....Hurmm mula mula cite memang bosan gilerr but after bape scene tu cite tu memang gempak abis doe...Serammm yang amat..naik semua bulu aq ...huhuhu ..Tahniah diucapkan kepada anak yusuf haslam...huhuhu...
Daripada 10 bintang , aq kasi 9 bintang untuk cite nie....cerita seram die memang menjadi , ramai orang menjerit kat dalam panggung tadi....

2 comments:

ruby zaizi said...

huhu ade yg ckp tah pape..ade yg ckp seram..mne stu ni??hehe

Ezad Izzuddin said...

ruby : seram sangat sangat...gi lah tgk cite tu ...ingat pesakit jantung tidak bole melihat cite nie huhuhu