Wednesday, February 2, 2011

Good Bye Friends

 Firstly, aq nak cakap kat readers semua sorry coz entri kali ini sedih sikit...So sediakan tisu yang mencukupi untuk mengelap air mata nanti...
Post kali ini aq tujukan khas untuk kawan kawan aq yang dah nak pergi membuat haluan masing-masing,means ada yang gi SBP@SBPI..To Suhaili,Asyikin,Syazwani,Razani and ikmal congrat coz dapat tawaran pergi SBP...Hurmm mesti sunyi kan korang takda nanti..Honestly, bila dengar jew korang dapat tawaran tu wahh gembira doe sebab ada jugak wakil sekolah kita gi SBP then ada juga terselit perasaan sedih coz you know what dah 6 tahun aq kenal korang semua even sejak sekolah rendah lagi..Tup tup korang semua nak tinggalkan aq n member-member yang lain...
To Asyikin,Razani n Syazwani maybe kita tak penah rapat but aq dah anggap korang nie macam kawan kawan terbaik aq...And then suhaili aq tak penah lupa kau buli aq even start sekolah rendah lagi dan masih teringat lagi kau cakap kat aq " Wei Mana 5 ringgit aku , kata nak bagi " hahaha..Jujur aq kata , aq tak penah lupa kata-kata kau tu doe..Then the last one is Ikmal Omar , aku kenal kau sejak darjah 6 , then start pada hari tu aq kata kat kau yang aq akan sama kelas dengan kau sampailah kita PMR, then hajat aq termakbul , kau satu kelas dengan aq sampai lah kita Tingkatan 3 ...hahahah Kelas Adil Terbaik wokkkkk..Semua perkara tentang kau aq tahu then satu perkara jew aq tak suka dalam diri kau nak tahu ape??? kau nie kuat "Touching" hahhaah susah doe nak pujuk kau, kena ambil masa yang agak lama baru hilang kau punyer Touching tu..Nampak gentle tapi kuat touching...
Aq tak tahu kenapa susah sangat aq nak lepaskan korang pergi ,hurmmm tapi nak buat macamana semuanya tentang masa depan korang semua...so aq tak boleh halang korang pergi..So dikesempatan ini aq ingin meminta maaf kat korang semua jikalau aq ada terkasar bahasa or terlepas cakap..
You know what 
(Aq sayang korang semua "Ketat-Ketat" tahu)

GOOD BYE FRIENDS

Note : korang jangan lupa kan kitaorang kat sini..Always Love yours ex-school Smk Kajang Utama..

 

2 comments:

sitihanisahali said...

jaoh d mate dekat d hati..bile dah jaoh,bertambah erat hubungan sebenarnye..sebab kite akan lagi menghargai tiap detik bile bersama..cehceh.. ;p

Ezad Izzuddin said...

@sitihanisahali : wahhh ayat meruntum jiwa....aicehhhh hahahah