Saturday, February 12, 2011

Header Baru ...

hey haa...hello reader's semua , hope korang semua sihat sihat sejahtera...Arini happy gilerrr sebab buat kali pertamanya aku telah berjaya menukar Header aku yang lama ke Header yang baru...so apa pendapat korang , oke tak Header baru aku nie..Hope korang semua sukannya...

Aku bukannya apa , saja saja godek photoscape kat dalam lappy nie...then , tup tup ter-gerak hati nak cuba buat header baru , actually aku malas nak guna Adobe Photoshop ..nak tahu kenapa???? sebab aku nie terlampau pandai ( sebaliknya ) ...hahahah so aku pon cuba guna Photoscape nie...last last ini lah hasilnya..


Apa pendapat korang , oke tak???? 
aku sebenarnya bukannya reti sangat nak meng-edit edit nie...tapi demi korang semua aku tabahkan hati untuk buat semua nie...cewahhh....hahhaah 

Note : Jenuh tau nak meng-edit edit semua nie...tak silap aku hampir 3 jam aku duduk depan PC semata-mata nak siap kan header baru nie..

8 comments:

Izzan Salwana said...

wahh ! gempakk.
ahaha

wehh, belajar la gune photoshop dri sinii..
wanhazel.blogspot.com

die ade buat tuto nak pkai photoshoppp

Ezad Izzuddin said...

izzan : terbaik wokk...hahhaa btw thankz kasi link wan hazel..

aNnE said...

cantik :)

wida said...

cantik..kamera, hehe
okey lah tu..

Ezad Izzuddin said...

anne : thankzz...cantik kew , ala biasa biasa jew..

Ezad Izzuddin said...

kak wida : hahah camera mahal tuh...hahahahah...

senydream said...

tol ke ni gune photoscape jek??..size nyer nk ejas cmner?.actually sy pon ngah nk tukr header tpi tetibe lptop sy rsak gune adek punte adobe photo tu xder lak..ssh la sket nk wak..sy xthu lak leh gne ptoscape buat header..

AcE.Axypa said...

Photoshop haram , ak x reti guna , ak pkai Jasc Paint Shop Pro 9 je , HAHAHA :D