Thursday, February 3, 2011

Kontest Tekaan Teka-Teki Paling Tepat

( STICKY POST )
Oke Oke disebabkan niat aku hari baik..so aku nak anjurkan satu contest , nama contest tu " Tekaan Teka-Teki Paling Tepat" ...Aku tahu semua orang pernah meneka teka-teki tak kisahlah dari sape asalkan korang pernah meneka ...oke cara-cara nak join contest nie senang aje ..ikut step by step okay :

  1. Wajib follow blog nie ( Ezad Izzuddin Dot Blogspot )
  2. Pastikan korang ade blog tau ! kalau xde cepat cepat lah daftar ...
  3. Buat satu entri mengenai Tekaan Teka-Teki Paling Tepat dan serta kan jawapan teka teki yang diberikan..
  4. Letakkan banner blog ini ( banner yang di atas sekali ) then jangan lupa link kan contest nie kat banner tersebut or dekat bawah banner...
  5. Then , bila korang dah siap, link kan entri contest nie di ruangan komen..(senang dilihat)
  6. Terbuka untuk sesiapa sahaja ( yang ada blog )
  7. 5 orang akan dipilih dengan jawapan yang tepat/hampir tepat...
  8. Jangan lupa Tag 3 rakan anda okay ..
Soalan Teka-teki untuk contest ini :

Hidup aman di dalam kota,
Ada pemimpin bernama raja;
Buruh-buruh rajin bekerja,
Askar bertugas setiap masa.



link kan entri contest nie di ruangan komen disini :
Jawapan

kalau tiada respon at less 10 orang , maka kontest ini akan dibatalkan secara automatik
(: so apa-apa pon aku mengucapkan selamat meneka okay :)
Hadiah ??? akan diberitahu kemudian

Tarikh Tutup : 30.2.2011