Saturday, February 5, 2011

Mesej Khas Oleh Ezad Izzuddin


Hello Reader's , Tahun Baru Cina sudah hampir ke penghujungnya so mungkin ada di antara reader's semua yang akan pulang ke rumah masing masing setelah menghabiskan masa bercuti sempena tahun baru cina nie , so dikesempatan ini aku ingin memberi nasihat kepada pemandu-pemandu sekalian agar membawa kereta dengan berhemah dan berhati-hati,bukannya apa sejak kebelakangan nie ada jew kes kes yang tak di-ingini berlaku seperti kemalangan jalan raya tak kisahlah kemalangan disebabkan apa tetapi yang penting adalah nyawa diri sendiri atau nyawa orang-orang yang berdekatan dengan anda..

Adakah anda mahu nyawa orang yang anda sayang itu tergadai ??? so renung-renungkanlah...Aku bukannya apa   risau sangat sangat dengan sikap pemandu kita di malaysia ni ..semuanya tak ambik peduli tentang keselamatan mereka, ada yang aku tengok mereka sanggup berkorban nyawa hanya kerana "mahu cepat sampai ke destinasi" waduhhh ini tidak bisa dijadikan amalan ya...haha tak kan korang dah lupa kot ayat nie ..
  • Pandu Cermat , Jiwa Selamat
  • Berhati-Hati Di jalan Raya
  • Biar Lambat , Asal Selamat 

see semuanya dah diberikan , korang just tinggal ikut jew ..apa lah yang susah sangat nak ikut peraturan tu ...ishhh...So aku malas lah nak membebel lagi , korang paham paham jelah apa yang aku cuba nak sampaikan nie..

( : Keep Smile Everyone : )

No comments: