Sunday, February 20, 2011

Murtabak Singapore


" Murtabak Singapore "

Adoyaii aku ADMIRE giler dengan murtabak singapore ...entah ah tak tahu kenapa aku batak sangat nak makan benda alah tu ...Maybe sebab aku tengok cerita JJCM ala program makan makan tu , ( jalan-jalan cari makan ) ..Tengah hari tadi die ada tunjuk makanan favourite aku tu " Murtabak Singapore " walaweii MELELEH air liur aku tengok cara die masak Murtabak tu..

Nie aku nak habak sat..Korang pernah pergi Muar ( Muo ) tak ??? kalau korang pernah pergi Muar ade satu tempat tu perghhh memang MANTOP die punyer Murtabak Singapore , Nak alamat ??? jap jap jap ..

Jalan Kesang
84000 Muar, Johor
017-6164484

See aku siap bagi die punyer number phone lagi ..hahaha...So apa agi save lah no die kat Phonebook korang hehehe..Kepada kakak-kakak , mak cik dan pak cik apa tunggu lagi salin lah alamat die ...Kot kot ah nak bercuti kat Muar then teringin nak makan Murtabak Singapore..huhuhuhu..

NOTE : Kalau balik kampung jew mesti parent aku singgah then beli murtabak singapore kat situ..huhuhu

4 comments:

wida said...

sedapnya...
siap ada no.telefon lagik!

Ezad Izzuddin said...

@kak wida : hahahha of course ah sedap...huhuh promote kedai ..

gEe said...

lmer x mkn murtabak, tmbh2 perut tgh keroncong. aduss terliur la. hehe

Ezad Izzuddin said...

gee: hahahha