Friday, March 25, 2011

Happy Birthday Izzan Salwana


25 MARCH 2011
Ehh apasal pulak aku letak gambar budak nie kat post aku kali nie dan apa kena dengan tarikh kat atas tu , hahahha . Actually arini HARI LAHIR die , hurmm yang kew berapa ehhhh , hahahah of course yang kew 16 tahun .. Woahhh confirm dapat hadiah banyak punyerr , Al- maklumlah  BIRTHDAY GIRL lah katakan..Hurmm meningkat setahun umur kau kan Izzan , hahahah nasib kau tua lagi daripada aku , hahahah..To Izzan Salwana kalau nak mintak hadiah tunggu ari isnin , nanti aku kasi . 

" HAPPY BIRTHDAY "

Happy Birthday To You , Happy Birthday To You 
Happy Birthday To Izzan Salwana 
Happy Birthday To You

Apa Apa pon aku nak ucapkan Selamat Hari Jadi , Semoga dimurahkan rezeki 

Jangan lupa singgah blog die , Orang dulu dulu kata , " Tak Tengok Maka Tak Cinta "


P/S : Izzan aku dah tulis entri pasal birthday kau , siap aku promote lagi blog kau , tak kan takde share share sikit kot ..hahhahah

1 comment:

Izzan Salwana said...

Thnks izzatt. sygg kauu! haha