Saturday, March 12, 2011

Saya Pelajar Tingkatan 4

Hello Reader's apa khabar ? hope korang semua sihat walafiat , okay straight to the point , hurmm kenapa aku buat tajuk " Saya Pelajar Tingkatan 4 " ..okay begini ceritanya , Petang tadi saje blogwalking " Blog Pilihan Malaysia " then terjumpa satu segmen yang dieowang anjurkan , so aku dengan baik hatinya teringin nak join segmen nie nampak macam menarik jew kan , Bak kata pepatah " Belum Cuba Belum Tahu " ..hahhaah..


Actually gambar nie gambar tahun lepas ( 2010 ) , hurmm i think nie mase ( Program Post PMR ) , hahhaha i know the pic was funny right...Okay okay aku nak cerita serba sikit tentang diri aku , First , nama sekolah aku ialah Sekolah Menengah Kebangsaan Kajang Utama , Mata Pelajaran yang aku minat sekarang adalah Prinsip Perakaunan ( Pn Rokiah ) , Ekonomi Asas ( Pn Hafizah ) dan Geografi ( Datin Latifah )..Hurmm korang mesti nak tahu kan kenapa aku minat sangat dengan subjek yang aku kemukakan kat atas tu kan , actually aku rase aku lebih cenderung ke arah kira kira kot , sebab tu aku minat sangat dengan semua subjek tu..huhuhuhu

Kenangan Manis yang pernah berlaku kat sekolah nie adalah semasa Watikah AJK Tertinggi , first time aku naik atas pentas tu tau haahha...Then , aku menang saingan pemiihan lontar peluru peringkat sekolah ...hahaha .hurmmm i think that's all the best moment i had..

Owhh yerr kalau korang nak join segmen nie korang boleh pergi ke link di bawah nie :

Atau korang nak join terus segmen nie :

(Tarikh Tutup : Jam 11 malam 16 Mac 2011)


5 comments:

Diba Chan said...

alololo~ comelnye gamba :)

Ezad Izzuddin said...

Biasa ... hahahahah tengok lah owner die sape kan kan kan ....

pRiNCe said...

prince dtg mlwat...entry yg bagus..:)...jom join contest kat blog prince..hadiah lumayan...

Ezad Izzuddin said...

prince : huhuhu thankzz..nnti saya join..

makhfi said...

Cikgu singgah sekejap. Jemput ke blog Cikgu.