Wednesday, March 16, 2011

Sorry , No Idea's

Assalamualaikum,

Actually aku tak tahu motif aku nak tulis ape malam nie...Hurmm okay aku rase aku dah kekeringan idea , then please lah sesiapa yang ade idea please HELP ME ! I dont know what i want to write for you guys , oke aku taknak korang bosan , so korang bace jelah cerita yang terlintas di fikiran aku sekarang .

INTERNET
 Hurmm satu lagi masalah menimpa aku , internet nie terlalu LAJU , pantang nenek moyang aku bila internet nie terlampau LAJU ..ishhhh nasib nasib . Dah lah nak buka Facebook/Blogger kena tunggu berkurun-kurun , ishh sabo sabo ezad ..

HOLIDAY 
Aku suka bila bercerita tentang percutian ..And then aku akan said " PERCUTIAN PALING MEMBOSAN KAN " why i said like that because seminggu cuti , seminggu jugaklah duduk TERPERAP kat umah macam ikan masin duduk kat dalam tin sempit..and then MATI KUTU kat dalam rumah duduk sorang sorang ..Aiseymennn...

RESULT 
OMG , please dont say about result for this time , so scary because paper-paper exam aritu sebijik macam paper exam nak jawab time PMR dulu ..oh men ntah ape lah aku dapat nnti mase terima keputusan , minta minta lah dijauhkan daripada dapat "G" , Amin ! ! !

Hurmm aku rase sampai disini jelah entri aku untuk malam ini , 
Wassalam 

2 comments:

Anonymous said...

yang pasal internet tu aku sokong 100% .hahhahahaha

Ezad Izzuddin said...

anonymous : hahhahaha bongok's