Tuesday, May 31, 2011

Apabila Burung Sudah Marah


ANGRY BIRD
Selamat Petang semua , woahhh pagi tadi bukak fb , then godek punyer godek akhirnya jumpa satu game best nie , nama game di angry bird .

Game nie tersangatlah best , kelakar pon ade , well kalau korang tak percaya , korang try lah main at fb , confirm dok melekat jew 24 jam , hahahhaha aku rase game nie lagi best dari Farmville , 
To all readers cuba jangan tak cuba , 

NOTE : Well fan page blog ini dah mencecah 100 orang , terima kasih yang dah meng-like

10 comments:

Anonymous said...

Sumpah Best do e, hahahah btw nie aku haziq

wida said...

akak pon dah terjebak main game ni..abis semua kerja x siap.grrr

Ezad Izzuddin said...

Haziq : Tengokah sape yang rekemen kat kau , bahhaha

Ezad Izzuddin said...

kak wida : hahhaha , kan kan , tau xpe , best sampai tak ingat dunia :)

NUR AIN AZMAN said...

salam, wahhhh
kaki game jugak
eheee
selamat petang :)

Ezad Izzuddin said...

Ain : hahahha kaki game doiii

kiwi said...

macam best, tapi ada yang kata agak susah.

Ezad Izzuddin said...

kiwi : Xde yang susahnya , kacang jew

GeminiGurlz said...

huhuhu... mesti cuba main ni... asyik men farmville je aku selama ni...

Ezad Izzuddin said...

Gemini : Hhahahah , confirm tak ingat dunia nanti