Sunday, May 22, 2011

Malware Detection ?

Assalamualaikum ,



A'aha mesti korang tertanya-tanya kan apa kebenda tu , okay macam nie cite die , MALWARE DETECTION nie sejenis virus ala ala macam virus Trojan tuhh , Disebabkan virus ini lah ramai yang panic , ada yang dok tanya "macamana nak hilangkan virus nie" 

Okay caranya mudah sekali anda hanya pergi kew : Blog Celoteh Si Kacak , Anda boleh belajar cara-cara untuk menghilangkan virus tersebut ! 


Okay now aku nak sambung balik study coz esok aku ade exam , ohh god just have 1 week jew lagi before exam abis , mampukan aku bertahan ? semuanya akan terjawab esok , cewahhh .Doakan aku boleh buat esok yerr kawan kawan ..Terima kasih banyak banyak , 

Owhh satu lagi kalau korang sudi , korang boleh lah like my blog fan page : 

Okay sampai disini sajew lah post aku untuk hari ini , sebelum tu aku nak ucapkan takziah kepada mangsa Rumah Anak Yatim Al-Taqwa yang terlibat dalam kejadian tanah runtuh awal tengah hari semalam , disini bersama-sama kita mendoakan agar roh anak anak yatim yang terlibat itu ditempatkan di kalangan orang yang beriman 
AL-FATIHAH .

2 comments:

cik kacak said...

HHE , thank you letak blog 'celoteh si kacak' dalam entry ni - wewitt , sempoi lah blog ni ;)

Ezad Izzuddin said...

Ezad : hahahah , your welcome , thankz