Tuesday, June 14, 2011

5 Blog Pilihan Hati


Hahah Ben Ashaari buat segmen lagi ! nie yang membuatkan aku teringin nak masuk nie , so di sini aku serta 5 blog pilihan hati aku dan sebab sebab aku memilih blogger blogger tersebut untuk tatapan korang , owh yeah korang boleh join segmen nie di sini ~ Ben Ashaari


IZZAN SALWANA
Hahah , blog budak nie adalah blog wajib bagi aku stalker sebelum aku Login blog aku sendiri , aku tertarik untuk datang ke blog die kerana , aku rase cara penyampaian mesej dalam entri dia amat lah berkesan serta berjaya menarik minat aku untuk singgah tanpa jemu

SYED GRAPHIX
Yeah blog paling kerap aku lawati untuk membuat entri , kalau boleh aku nak tiru semua yang ada pada die , hahaha , tapi tak boleh , karang sia sia jew kena tuduh COPYCAT betul x ? aku suka blog die kerana die mempunyai idea yang bernas untuk menarik pengunjung blog kew blog die .

HANNA FAUZANN
Yeah , tanpa die tanpa lah blog aku yang cantik nie , haahhaha first tutorial yang aku belajar semuanya dari blog die , belum cuba belum tahu doiii , senang and pantas semua tutorial yang die ajar , huhuhu kerana blog die lah aku mengenali code code yang ade dalam HTML .

NURUL HANIZA
Hahah , ehem ehem actually nie blog kakak aku , aku rase die mempuyai misi yang hendak di capai , usaha die yang tak pernah putus untuk menarik pengunjung ke blog die yang membuatkan aku tertarik untuk letak kan die didalam 5 blog pilihan hati .

BEN ASHAARI
Blog sape nie ? hahahha jangan nak tipu tak kan lah korang tak kenal blog sape , hahahah kalau blog die nie setiap hari and masa aku bukak , hahah sebab nak tahu perkembangan dunia , cewahh hahahah lagi satu die nie suka buat segmen termasuklah segmen yang aku tengah tulis sekarang nie , hahahaha , okay aku pilih blog die sebab aku rase die boleh menjadi seorang blogger yang profesional and termantopp dalam malaysia ! 

12 comments:

SoLy SoLicious said...

Datang berkunjung dari segmen abg ben... ^^

Nice blog :)

Ezad Izzuddin said...

Soly Soliious : huhuhu thanks singgah

solomolo said...

singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati...

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,singgah sini pulak..
nak tahu 5 blog pilihan hati... hee~

Amy Syaquena said...

Salam kenal.Singgah dari blog abang BEN. nice blog ada masa jemput ke Sinar Raudah ye...follow sini:)

Ezad Izzuddin said...

solomolo : huhu thanks

Ezad Izzuddin said...

izzat : erk ? nama kite same lah , hahah btw thankz singgah :)

Ezad Izzuddin said...

Amy : huhhu thanks follow , :)

Golden Rose said...

singgah nak tau blog pilihan hati anda...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Ezad Izzuddin said...

Golden Rose : Huhu Thanks

Ninie Dora said...

ninie singgah sini...

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

meh leee singgah :)

Ezad Izzuddin said...

Ninie Dora : thankz singgah :)