Wednesday, June 15, 2011

Blog cite cite panas ( 18SX )


Hah ? Apa ? ish ish ish apa lah sikap orang malaysia nie kan . Okay okay aku tahu korang mesti tak paham kan , okay cuba korang tengok kat gambar yang aku post kat atas tu , apa yang  korang dah search ya allah tak percaya aku " BLOG CITE CITE PANAS " . mengucap besar aku aku tengok apa yang korang search 

Ni yang membuatkan aku naik angin , korang ingat blog aku nie blog seks or tempat 18SX , adoyaiii kalau dikekalkan sikap macam nie , sampai bila bila sikap orang orang kita nie tak kan pernah berubah . Nasib baik  aku tergerak hati nak bukak Nuffnang aku harini , kalau tak aku tak jumpa kata kekunci yang korang search nie , 

Hurmmm aku malas nak membebel panjang panjang , karang korang meluat tengok aku pulak , so disini aku ingin menyeru supaya berubah lah sikap anda semua demi negara kita , cewahhh , hahahah , owh yeah aku ade entri selit disini * ceh selit lah pulak * aku dah reti guna twitter , hahaha bangga tau , and ade lagi satu aku punyer earning nuffnang dah boleh cashout dah , huhuhu alhamdulilah cukup untuk sebulan.

Note : Do not do stupid things !

2 comments:

Anonymous said...

Seri : Ala standart ar tu pikiran orang orang kite :)

Ezad Izzuddin said...

Seri : hurmmm maybe :)