Friday, June 3, 2011

BLOGGER HIJAU , MAI SINGGAH SAT NOO


Assalamualaikum kepada pembaca blog ezad izzuddin , yeah bertemu kita lagi pada hari ini , korang mesti nak tahu kan kenapa aku letak gambar Bro otai kita nie , hahahha kalau korang nak tahu , bro otai kita nie buat satu segmen , a'aha nak tahu segmen ape ?

Kalau korang nak tahu segmen ape korang kena lah pergi ke blog beliau :

So macamane , owh yeah kalau nak masuk segmen nie korang kena undi tau , cewahhh undi secara paksa atau rela pon tak kisah , bahahhaha , then kena lengkapkan satu ayat , nak tahu ayat ape ? 
Saya suka blog.... kerana....

Kalau pada saya , ceh bertukar pada mood "saya" , Saya suka blog kerana blog ini adalah tempat untuk kita melepaskan segala perasaa yang terpendam , dengan adanya blog kita dapat berkongsi masalah dengan pembaca pembaca di blog kita ini .

45 comments:

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Singgah sini. Hai! Keep on blogging :)

dwaty said...

jalan2 kat sini dari segmen abg ben...

diana amin said...

singgah cni dari blog abg ben..follow tgk slogan sy pulak..hihi

http://dianaaminn.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,singgah sini terjah blog kategori kanak2 ribena bak kata abg Ben... hehe ~ (^^,)

aida4eva said...

same lah kita kanak2 ribena..sep sikit! hihi

http://aida4eva.blogspot.com

Ezad Izzuddin said...

Rabiatul : huhuh thankz you too

Ezad Izzuddin said...

Dwaty : jalan jalan cari pasal , huhu

Ezad Izzuddin said...

Diana : Thankz

Ezad Izzuddin said...

Izzat : nama samelah , huhuu ini bapak kanak kanak ribena :)

Ezad Izzuddin said...

Aida : sep sep okay , hahahah

..gugu.. said...

lompat dr blog abg ben
heee~

Ezad Izzuddin said...

Gugu : lompat sikatak lompat lompat , hehehehe

Nenek Fasola said...

singgah dr blog abg ben ;)

jemput singgah blog nenek http://penglipurlarafasola.blogspot.com kalau nk follow pun buleh! hehe ;D

Ezad Izzuddin said...

Nenek : thankz you , nanti i singgah

shopping2u said...

hi kanak kanak ribena =D

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/disebalik-telapak-tangan-subhanallah.html

kalau rasa cute meh la sini lak..

adrian aizat said...

dari blog ben ashaari,
saya singgah dan terjah...hahhaha

saya telah follow kamu,
follow me back :0

http://adrianaizat.blogspot.com

Nur Syahida said...

hai knk2 ribena..dtg mlawat mu ler

http://syeedasaniey.blogspot.com

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
aipp.. aippp..
Nadh wat lawatan kat geng blogger ijau ni. :)

Salam ziarah, salam lawat dari Nadh. :)

Jemput la baca 100 Letters of LOVE
. and Pemes Versi Nadh
rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

Muhammad Khairul Fahmi said...

salam perkenalan...

bestnya singgah sini =)

hepi blogging :)

syarifahsidrus said...

singgah sini nak lepak dari segmen BA juga :) follow blog ni, jemput singgah my blog juga ye :

http://winkletwin.blogspot.com

Lulu caldina said...

Hijau bukan sebarang hijau..ngee...

lulu datang up trafik...
weewuuu............

iekasub said...

dah follow! nice knowing you blogger hijau! :D

Fika Rozaidi said...

rajin2 blogging ye! suka blog kamu =)

Ezad Izzuddin said...

Shopping2u : hahahah kanak kanak ribena :)

Ezad Izzuddin said...

Adrian : thankz

Ezad Izzuddin said...

Syahida : thankz

Ezad Izzuddin said...

Frames : thankz nanti i lawat uou pulak

Ezad Izzuddin said...
This comment has been removed by the author.
Ezad Izzuddin said...

Khairul : :) huhuhuh

Ezad Izzuddin said...

sharifah : thankz

Ezad Izzuddin said...

Lulu : thankzz

Ezad Izzuddin said...

ieka : thankzz :)

Ezad Izzuddin said...

Fika : thankz biase biase jew

pha is said...

salam bloger hijau. datang terjah dari blog BA. jom la singgah :

pemain game angry bird dan nak masuk guinness world record?

sebab dan akibat pembuangan bayi

Ezad Izzuddin said...

pha is : thankz terjah , i will terjah you later :)

Wahida said...

Datang melawat ke sini. Saya pun blogger hijau juga! :D

Ezad Izzuddin said...

Wahida : hohohohoh thank you

chegu abbas said...

singgah terjah gedegam-gedegam dri blog Terpopular B.A..hehe... Keep it yeah.. ^^,

n follow u =)

jemput singgah yer

http://cheguabbas.blogspot.com/

LUNA LANUN said...

hijaunya blogger ni... dtg jenguk dr segmen BA walaupun tak terlibat dalam segmen tersebut... hik3!

Entri terbaru:
Ziona Chana - Lelaki Dengan 39 Isteri, 94 Anak dan 33 Cucu

Kalau rajin, joinlah Keychain Giveaway by Luna Lanun. Keychain pun quite ekslusif jugak.. :)

Ini Kisah Tia said...

nak cat hijau sikit sini ;)
kalau tak hijau cepat datang blog Tia ..
kita kasi hijau sama2 . ngee ~

Bila Ku Temu Bahagia

Ezad Izzuddin said...

Chegu Abbas : Thankz you

Ezad Izzuddin said...

Luna Lanun : Hijau lah sangat :)

Ezad Izzuddin said...

Tia : thankz you

apisv2 said...

mengunjungi blog korang.
dtg dari blog abg ben;D

apisv2.com[GO]

Ezad Izzuddin said...

apisv2 : thankz