Tuesday, June 21, 2011

Kasih Adik Terhadap Kakaknya


RAHSIA DISEBALIK PINTU 6H

Ya allah kau selamatkanlah kakak ku daripada sebarang komplikasi penyakit berbahaya ,
 hanya kepada mu  aku meminta pertolongan ,
 semoga engkau mendengar permintaan hambamu ini , 
Amin , amin ya raballalamin !

Semoga kakak ku yang bernama Nurul Haniza cepat sembuh daripada penyakit yang melanda diri mu itu ..Adikmu disini tetap mendoakan kesejahteraan kesihatan mu hendaknya ..

Note : Masuk arini dah 6 hari aku duduk kat Hukm teman kan kakak aku ..

4 comments:

wida said...

kenapa dik..
semoga kakak awak sihat yer..amin

Ezad Izzuddin said...

kak wida : paru-paru berair , terima kasih kak :)

SofyIsmaiL said...

dah lame ke?
sabar ye ezad..
byk2 doa..

Ezad Izzuddin said...

SofyIsmail : Act benda nie dah sebulan , mula mula ingatkan batuk then bagi ubat pon tak jalan , last last pergi hospital check semua tup tup suspek SLE .. tu yang masuk wad tuh ..Apa apa pon thanks