Tuesday, June 14, 2011

Kyros Kebab

Assalamualaikum , woah lame tak jumpa denga korang semua , arini aku nak share something kat korang , hahahah cuba korang teka ? hahah confirm korang tak tahu punyer hahaha arini aku nak share about Food atau dalam bahasa melayu nya Makanan atau pon lebih famous jika di panggil Makang bagi orang orang yang duduk di negeri Terengganu , 

Owh yeah sebut pasal Terengganu , belum lambat jika aku ucapkan Tahniah untuk pasukan bola sepak negeri Terengganu , kerana telah berjaya menumpasakan Kelantan , Terima kasih juga kepada Daudsu kerana telah menjaringkan gol sendiri masa perlawanan aritu , hahahahah , 


Eh aku nie ! aku rase dah lari tajuk nie ,hahahah sorry sorry , okay berbalik pada entri Makanan atau Makang , sape dekat sini penah makan Kyros Kebab sila angkat laptop atau pc anda semua , hahahah , pada korang sedap x ? hurmmm kalau korang tanya aku confirm aku akan kata Sedap hingga menjilat ibu jari kaki ! hahahahah .

So kat sini aku nak share kan Pictures aku makan kat Kyros Kebab , hahahah so kepada korang yang membaca please sediakan tisu kot kot lah air liur korang meleleh , karang sia sia jew keybord korang bau air liur yang tak berapa nak sedap tu , hahahahha 



Cuba korang teka berapa harga semua makanan kat atas nie , hahahha Murah jew beb , tak sampai RM 20 ringgit pon , so apa lagi jangan lupa try kalau jumpa Kyros Kebab nie . Jangan lupa nantikan post entri Holiday aku , Tunggu jangan tak tunggu .

2 comments:

wida said...

dulu kat trgnu ni ada kyros kebab, tp x dpt smbutan kot..pastu tutup.akak x sempat pon nak mkn..hehe.

Ezad Izzuddin said...

Kak wida : alolololo siannya ,