Sunday, June 5, 2011

Sabhi Saddi Add Facebook aku !

Assalamualaikum kepada pembaca blog ezad izzuddin , woahh arini aku happy :)
Nak tahu kenapa ? hurmmmm cuba korang teka , hahahahah aku tahu korang mesti tak kan dapat teka punyer, 
Okay okay aku story kat korang , penah nak tak di antara pembaca blog ezad izzuddin nie Account Facebook die penah di Add oleh artis terkenal , hahahha confirm korang akan kata , Hah ? elehhh artis sekarang sombong mane nak add orang ! hahahaha ternyata pendapat korang tu salah ..

Pagi tadi aku terkezuttt gile tahap terjun lombong sebab aku check friend request aku yang banyak gile tuhh , cehh bangga jap , dengan tak di sengaja aku scroll kebawah , aku jumpa sorang mamat nie , Aiseymennn muka macam penah aku lihat , stalker punyer stalker akhirnya baru aku tahu , mamat nie lah yang penah datang ke rumah kaca Akademi Fantasia 9  , Orang yang aku maksudnya tu adalah Sabhi Saddi ala die nie penyanyi and kalau korang perasan sebelum die menceburi bidang nyanyian die nie penah join penari Adam AF2 ..

So aku malas nak cite banyak banyak karang nanti korang muntah pulak tengok aku membebel jew dari tadi , so aku nak tunjukkan bukti Sabhi Saddi  nie add aku , (print screen)  ..


Amacam percaya tak , nie bukan aku main main tau , nie barang bukti ( macam CSI ) .. Aku tahu korang mesti cakap elehh entah entah orang lain yang menyamar jadi Sabhi Saddi then add Facebook kau ! 
Hello aku ade bukti lain lah , jap jap aku upload 


See nie first account die , Tengok tuh die tulis ape
 "UNTUK SIAPA2 YANG TAK BOLEH ADD FB NI SBB DH PENUH , ADD MY 2ND ACCOUNT SABHI SADDI 11"


So terserah korang nak percaya atau pon tak , huhuhuhu aku tak paksa pon nak suruh korang percaya kat aku . Hurmm yang penting aku terus approved die , then aku tulis kat wall die 
"Thank Add Bro :)"

No comments: