Wednesday, June 8, 2011

Serius Aku Takde Idea !

Assalamualaikum semua , 
Hurmm minta maaf sebab sejak kebelakangan nie takde post , hahhah korang tahu tahu jelah sebab apa takde post , well kekurangan idea , aku nie bukanlah macam Ben Ashaari yang sentiasa ade idea 24 jam , hehehe.
Hurmm korang mesti penah kekurangan idea kan , tak tahu nak post ape , well biaselah tu , kita manusia biasa tidak mampu lari dari masalah , cewahh ayat aku skema doii . huhuhu

Yeah aku terlupa nak bagitahu korang yang esok aku nak pergi Holiday ! yeyyyyy , tempat ? biarlah rahsia , hahah nanti aku bagitahu lah , ishhh tak sabar sabar nak tahu .. Hurmm korang cuti 2 minggu nie tak kemane kew ? kalau ade mohh lah kita share , alaaaaa sharing is caring kan kan kan ! 

Tapi kan ramai yang kata cuti kali nie membosankan , hurmm kenapa boleh jadi sampai macam tu sekali ?
Tapi bila difikir fikir balik patutlah bosan , mak bapak dieowang tak bawak anak anak mereka bercuti ! hurmmm so salah siapa di sini ? anak mereka or parent mereka ? entahlah malas nak pikir panjang panjang !

So sampai disini aje lah post aku untuk kali nie , kalau ade benda benda yang menarik , jangan lupa share dengan aku , ingat satu perkara 
"SHARING IS CARING "

No comments: