Tuesday, June 28, 2011

Sikap Malas Kembali Lagi


Assalamualaikum , rasenya dah lame aku tak update entri kat sini , Yeah ! tengok tajuk pon dah tahu kan sebab ape aku jarang update sejak akhir akhir nie ..pertama sekali aku nak mintak maaf jika korang menunggu entri aku yang berkurun lame nie , hahahah 

Well biasalah kalau dah bergelar student tuh student lah jugak kan , banyak assignment yang perlu di siapkan then disebabkan itu lah blog aku nie bersemak samun , kadang kadang jeguk pon tak sempat , niat hati memang nak hide jew blog nie daripada korang semua but bila dipikir pikir balik , nanti korang semua tak dapat tengok entri aku yang lame lame , and then duit dari nuffnang pon aku tak dapat nanti kang , sia sia jew aku berblog selama nie , hahahah

Nak-nak lagi sekarang nie aku punyer nuffnang buat hal dengan aku , okay fine aku mengaku yang aku dah lame tak update blog tapi jangan lah buat mcm tu sekali kat aku , ada kew patut nuffnang tukar kan aku punyer status keahlian aku daripada Glitterati kepada Biasa (bukan eksklusif) ..Arghh geram teramat geram sangat sangat , tapi semua tu dah takdir nak buat macamane lagi , hurmm berserah jelah ..

So sampai di sini jelah post aku untuk  kali ini , kalau ade mase yang terluang aku akan cerita kan kat korang semua , Peace yaww ( ala ala Ac Mizal ) .. aku akhiri post aku dengan sepotong ayat al quran :


-Wassalam-

4 comments:

Anonymous said...

Mama : So kesimpulannya rajin rajin kan lah diri awak tu yerr ...Jangan asyik nak membuta jew ..

Ezad Izzuddin said...

Mama : ehhhh macamane mama boleh masuk kat sini ? adoyaiii malunya :) huhuhuhuhu baikk madam !

Eazy Izzuddin said...

mama dia dah komen hehe...xD

so rajin2 kan lah diri tu..
tak rugi pun..
xD

Ezad Izzuddin said...

Eazy Izzuddin : hahaha baik boss :P