Friday, July 8, 2011

Blog Berwajah Baru !

klik untut tumbesaran ..

Woahh pagi nie bangun bangun jew terus capai lappy coz semalam mimpi blog dipadamkan sebab tak update begitu lama , hahahah . so rutin harian ku macam biasa lah , first buka Facebook dulu , kot kot ade Friend Request , hahahah then baru bukak blog .so nak dijadikan cerita , buka buka jew blog alangkah terkejut beruknya aku sebab blog kini berwajah baru .. 

Erk ? betul kew blog berwajah baru ?, then explore punyer explore , baru aku percaya blog kini dah berwajah baru , hurmmm pada aku lah kan , aku rase yang lame punyer lagi senang daripada yang baru nie ..tapi nak buat macamane benda nak jadi , ceh ayat takde yang lagi blaa kew ! hahahah 

Aku ade terbaca satu dua komen kat blog orang , ade sorang hamba allah nie , die kate blog uang berwajah baru nie boleh tukar kew wajah yang lame , so disini aku ingin merayu korang semua boleh tak tolong aku , tak kisah lah sape sape asalkan korang boleh tolong aku , just ajar macamne nak kembalikan blog ke wajah yang asal .

So kepada sesiapa yang tahu macamane nak kembalikan ke bentuk yang asal , please i appeal to you , please help me , pepatah blogger penah berkata , sama tolong , sama naik . maksudnya kalau kite menolong seseorang blogger itu secara tidak langsung ianya akan menaikan trafik di blog anda .. ( pepatah ape lah yang aku sebat nie )

2 comments:

cucu umie said...

blog ayie mcm biase jer dekat dashboard..huhuhu incya-ALlah nty adh tutorial tu..

Ezad Izzuddin said...

Cucu Umie : Yup ade yang sesetengah blog belum jadi mcm nie lagi , harap harap ade lah yer , amin !