Wednesday, July 13, 2011

Ekin & Mawi Akan Menimang Anak ?


Sudah lama tak kedengaran cerita Ekin & Mawi selepas mereka berdua berkahwin. Rupanya, kedua-dua pasangan ini sedang berada dalam mood kegembiraan apabila Ekin telah disahkan hamil 7 minggu oleh doktor, kira-kira 2 minggu lepas.
Penantian selama 3 tahun nampaknya berbaloi, kami pasti Ekin & Mawi amat teruja dengan kehadiran orang ketiga dalam keluarga mereka, nanti. Walau bagaimanapun, Mawi tampak gusar dengan berita kehamilan ini, apatah lagi sebelum ini Ekin pernah mengalami keguguran sebanyak 2 kali.
Untuk Maklumat Lanjut Click Link Di Bawah 
 Note : 
Woah bertambah-tambah world lah si mawi nie ehh ! Agak -agak bila lah si mawi nie nak ade rambut ? hahahah aku harap lepas si ekin nie beranak harap harap si mawi nie tergerak hati nak bela rambut die sampai panjang , huhu bosan aku tengok gaya rambut die yang botak tuh .. hahahha Oh yerr aku dengar-dengar ramai kat luar sana  yang dah mula tak minat atau dalam bahasa kasarnya sudah muak melihat die , Betul kew ? kalau ade yang sudi menjawabnya sila lah komen yerr ! huhuhuhu

18 comments:

CikYana(",) said...

Tahniah utk Mawi&Ekin
Mudah2an selamat semuanya

InsyaALLAH :)

Shalina Samsudin said...

tahniah mawi ;)
tahniah penulis blog gak..ehh,salah cakap..babai :)..HAHA

Bluewendy said...

tahniah...semoga baby nye seat n cumeyh

Ezad Izzuddin said...

@CikYana(",)Hopefully Dieowang dapat baby comel kan ..

Ezad Izzuddin said...

@Shalina SamsudinTahniah to me ? for what ? hahhaha thanks

Ezad Izzuddin said...

@BluewendyMudah-mudahan :P

Maii Yusre said...

Botak itu kacak laa XD

khadijah said...

alhamdulillah, rezeki dorg kan..:)

Ezad Izzuddin said...

@Maii YusreBukan lah , botak itu menarik lah :P

Ezad Izzuddin said...

@khadijahAlhamdulillah :P

teciq said...

wow, akhirnya.....
pregnant jugak ^^

Ezad Izzuddin said...

@teciqHuhuhu .. tau xpe .

Mohd Izzar said...

alhamdulillah..moga di murah rezeki kpd mereka

Ezad Izzuddin said...

@Mohd IzzarAmin Amin ... ! Harap begitu lah ..

myhatiku said...

tahniah lah :)

Ezad Izzuddin said...

@myhatikuHahaha ... Thanks coz drop some comments ..heheheh

ainaa said...

lame tak tengok dorang. hehe

Ezad Izzuddin said...

@ainaaNow dah tengok kan ..hehhe